У яскраво-червоному платті Ані Лорак на тлі ялинки показала бездоганну фігуру: колишній Мурат кусає лікті

42-річна колишня українська, а тепер російська зірка Ані Лорак красиво привітала своїх шанувальників з наступаючим 2021 роком.

Ані Лорак зараз на вершині своєї слави – за минулий рік вона, не дивлячись на пандемію і практичну відсутність концертів, змогла створити кілька нових хітів і зняти кліпи. За свої досягнення співачка отримала чимало призів і виступала на всіх новорічних концертах і шоу.

Для привітання підписчиків в Інстаграмі (а їх у Ані Лорак уже 6,8 мільйона) вона вибрала локацію біля своєї домашньої ялинки, вбраної великими кулями, з купою подарунків навколо і фігуркою Діда Мороза.

Ані Лорак будинку біля ялинки
Ані Лорак будинку біля ялинки

Для зустрічі Нового року артистка вибрала приголомшливе червону сукню, комбіноване з напівпрозорої сіточки і дорогий пайеточної тканини, яка приголомшливо мерехтить при русі. Доповнюють образ розкішні босоніжки на платформі.

Волосся співачка пофарбувала в каштановий колір і поклала недбалими хвилями, макіяж вечірній, дуже гармонійний, у вухах – великі сережки-кільця.

Фасон наряду з довгими рукавами дозволив співачки максимально вигідно підкреслити чудову витонченою фігуркою. А також, візуально спростувати чутки про її вагітність, які розбурхували публіку весь 2020 рік.

Зараз Ані Лорак одна виховує 9-річну доньку Софію.

Ані Лорак з донькою заспівали дуетом в онлайн-концерті
Ані Лорак з донькою заспівали дуетом в онлайн-концерті

 ""

Не підтвердилися чутки про зв’язки з Єгором Глібом – це був тільки творчий тандем, а романтику вони зображували для піару спільного кліпу. Також співпрацювала Ані з репером Мотом, а місяць тому презентувала новий кліп “Страждаємо і любимо”.

Уже кілька років поспіль Лорак отримує найпрестижнішу премію в номінації “Найстильніша співачка” від Topical Style Awards. Вона єдина з світових зірок, яка досягла такого успіху.

Ані Лорак з призом
Ані Лорак з призом

Вибір новорічного вбрання ще раз підтвердив бездоганний смак співачки.

 

 

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.