Своїм новорічним привітанням Дан Балан спровокував хвилю переживань – невже одружився?

Молдавський красавчик Дан Балан не надто часто ділиться своїми фото в соцмережах. Але кожен його пост викликає бурю обговорення і залишає більше питань, ніж було раніше.

Як і всі знаменитості, Дан Балан вирішив привітати своїх шанувальників з Новим 2021 роком. Але зробив це, як завжди, по-особливому. Він не стояв біля ялинки, як більшість, так і не надів костюм Діда Мороза, не вийшов ловити сніжинки на вулицю. А просто запостив своє фото, на якому він сидить у цегляної стіни і дивиться на нас так загадково і багатообіцяюче.

Дан Балан
Дан Балан

Фото Дан супроводив словами, що 2020 року треба подякувати за уроки, які він нам дав, а 2021 попросити стати кращим, ніж його попередник.

Шанувальники Дана подякували йому за побажання, але дуже захвилювались наявністю персня, дуже схожого на обручку, на безіменному пальці правої руки. І причому, Дан нібито спеціально його показує і це вже не вперше він так робить. Кілька тижнів тому він показав ось таке фото, де спеціально увагу акцентовано на обручці.

Дан Балан з обручкою
Дан Балан з обручкою

Інтерес ще більше підігріло повідомлення одного з прихильників про те, що є свідки, які бачили Дана в Буковелі.

коментар
Коментар

А справа в тому, що саме там Тіна Кароль провела новорічну ніч – виступала і відпочивала.

Тіна Кароль в Буковелі
Тіна Кароль в Буковелі

І весь перший день Нового року вона теж там, так як в своєму Сторіс показує коротенькі відео. А на них вона з кимось дуже мило воркує в номері готелю, оформленому в автентичному стилі.

Тіна Кароль в номері Буковеля комусь будує очки
Тіна Кароль в номері Буковеля комусь будує очки

Чутки про те, що Кароль і Балан все-таки разом вже давно ходять в шоу-бізнесову тусовці. Мовляв, приховують вони це з кількох причин, в першу чергу, щоб не нашкодити репутації Дана як вільного мачо. Рано чи пізно все відкриється, тоді і дізнаємося точно.

 

 

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.