Куди пропала найепатажніша з “батькових дочок ” Даша Васнєцова: що сталося з актрисою і як вона живе

Актриса Анастасія Сіваєва після закінчення зйомок серіалу "Татусеві дочки" повністю зникла з екранів - чому і як дівчина живе зараз?

Анастасія Сиваєва, найбільш відома за своєю яскравою ролі в серіалі «Татусеві дочки», продовжує радувати своїх шанувальників новими знімками в соціальних мережах – недавно вона опублікувала чорно-біле фото з святкування Нового року в своєму Інстаграмі.

Новорічне фото Анастасії Сіваєвої
Новорічне фото Анастасії Сіваєвої

Але численні фанати акторки цікавляться, чому від неї не надходить ніяких новин професійного плану. Талановита Настя адже майже перестала з’являтися на екранах після закінчення зйомок «Татусеві дочок», і публіка хвилюється, що ж заважає дівчині будувати успішну кар’єру.

Даша Васнєцова в серіалі
Даша Васнєцова в серіалі

Роль саркастичної Даші Васнецова зробила Анастасію знаменитої ще в юному віці – тисячі підлітків по всій країні захоплювалися зухвалої готесса, копіювали її стиль і повторювали цитати. Але для Сіваєва таку величезну увагу виявилося малоприємним. Адже вона сама в той період ще була зовсім юною, потрібно було закінчити школу, думати про майбутнє освіті. Постійні повідомлення від фанатів відволікали, як і всюдисущі папараці. Тому разом з батьками Настя взяла важке рішення – тимчасово піти від публіки, а потім вже вирішити, чи варто того акторський шлях.

Анастасія Сиваєва в кіно
Анастасія Сіваєва в кіно

Так після «Татусеві дочок» Сіваєва тимчасово не знімалася або з’являлася тільки в дуже маленьких проектах – короткометражках, музичних кліпах, роликах. У 2011 році вона вирішила спробувати себе в театрі і там їй сподобалося. Досить закритою і спокійною за характером дівчини непублічна життя виявилася набагато приємніше, так що на великі екрани вона вирішила зовсім не повертатися.

Анастасія Сиваєва в 2020 році
Анастасія Сіваєва в 2020 році

Зараз про її особисте життя і творчих роботах відомо мало – партнера, якщо такий є, вона не афішує. Анастасія підтримує контакт зі своїми шанувальниками в соціальних мережах і час від часу виставляє для них кілька фото з життя. Все інше здається їй зайвим. Залишається тільки порадіти за дівчину, адже вона нарешті знайшла комфортне для себе місце в житті.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.