Екс-віагрянка Альбіна Джанабаєва почала рік без косметики і в купальнику: спробувала затьмарити Брежнєву

Екс-солістка жіночого тріо "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва захопила мережу своєю красою. Співачка з'явилася на публіці без макіяжу і похвалилася фігурою.

Після розпаду групи героїня нашої сьогоднішньої статті активно почала розвивати сольну кар’єру, хоча із заміжжям за Валерієм Меладзе артистка в якійсь мірі пішла з поля зору шоу-бізнесу. Проте, Альбіна регулярно дає про себе знати новими публікаціями в соціальних мережах.

Альбіна Джанабаєва
Альбіна Джанабаєва

У Instagram-стрічці виконавиці безліч фотографій, які доводять, що в 41 рік вона виглядає чудово. Черговим підтвердженням цього став новорічний знімок Джанабаєвої у бортика басейну в купальнику небесно-блакитного кольору, який ефектно підкреслює округлі форми зірки. При цьому на обличчі співачки немає ні грама косметики.

“3.01.2021. Водні процедури”, — підписала пост знаменитість.

Скриншот из Instagram Альбины Джанабаевой
Скріншот з Instagram Альбіни Джанабаєвої

Захоплені коментарі не змусили на себе довго чекати, хоча без критики теж не обійшлося:

  • “Свіжа як травнева троянда!”;
  • “Ви дуже красива жінка”;
  • “Непоганий ракурс”;
  • “Як можна виставляти свої пом’яті яблучка, що спливли в воді, і пишатися цим? Ще в новинах виставилася, мовляв затьмарила Брежнєву”;
  • “Людину судять за вчинками. З огляду на те, що Альбіна свого часу зруйнувала чужу сім’ю, то вона далеко не порядна і добра жінка”;
  • “До затьмарення Віри ще дуже далеко!”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Варто відзначити, що Джанабаєва дійсно увела Меладзе із сім’ї — відносини між ними зав’язалися ще до “ВІА Гри”, куди вона потрапила у 2006-му.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

Парі навіть вдалося приховати від публіки народження спільного сина, адже на той момент Валерій жив подвійним життям і розривався між двома сім’ями. А ось вперше відкрито про свій шлюб знамените подружжя заговорило у 2018-му.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.