71-річна Алла Пугачова вирішила в новому році не морочитися косметикою – що природно, те не бридко

Алла Пугачова першим в 2021 році поділилася знімком, де вона повністю без макіяжу, в модному пухавіке гуляє біля свого будинку.

Примадонні російської естради Аллу Пугачову в 2021 році виповниться 72 роки, але старенькою її ніяк не назвеш. Молодий чоловік, маленькі діти, сміливі наряди – деякі шанувальники навіть дорікають її, що молодиться занадто.

А Аллі Борисівні вже абсолютно все одно, що про неї думають і говорять – вона просто насолоджується своєю забезпеченим життям, дітьми і чоловіком, намагається берегти здоров’я.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

У період карантину Пугачова мало виходила в люди, навіть на похорон прийшла лише до Жванецького. І вдома у них з Галкіним, в замку села Грязь, галасливі вечірки з численними гостями зійшли нанівець – що ризикувати, якщо кругом вирує коронавірус і все більше знайомих потрапляють до лікарень.

Але на зустріч Нового року пара вирішила запросити найближчих друзів і влаштувати справжнє свято – з банкетом і салютом. Детально з фото ви можете прочитати за цим посиланням.

Алла Пугачова з дітьми спостерігають святковий салют
Алла Пугачова з дітьми спостерігають святковий салют

Ала Борисівна зустрічала Новий рік з вільній білій сукні з плісированої тканини і мерехтливій накидці. А щоб ноги не мерзли – взула теплі тапочки-уггі, в них і танцювала – відео від Максима Галкіна по посиланню.

Гості Аугачевой і Галкіна на Новий рік
Гості Аугачевой і Галкіна на Новий рік

Але свята закінчилися, настали будні 2021 року. Максим Галкін і далі постить кумедні фото і відео ролики – як діти сніговика ліплять, на санчатах з гірки з’їжджають, будинки грають.

А Алла Борисівна вперше за місяць також поділилася фото – в простому домашньому вигляді, без макіяжу, в капюшоні вона гуляє по засніженому двору.

Алла Пугачова в перші дні 2021 року
Алла Пугачова в перші дні 2021 року

Виглядає вона дуже навіть чудово, шанувальники її засипали поздоровленнями і компліментами – більше 3800 коментарів за кілька годин.

 "" "" "" ""

А були й такі, що не впізнали на фото відому співачку.

 

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.