Пластмасова лялька Барбі: 56-річна Таїсія Повалій вразила шанувальників неприродним новорічним фото

Колишня українська, а тепер російська співачка Таїсія Повалій навіть не приховує, що користується послугами пластичних хірургів, щоб виглядати молодо і привабливо.

Але на цей раз вона явно перестаралася, та не стільки з омолоджують процедурами, як з фотошопом.

Як і всі знаменитості, Таїсія веде свій мікроблог в Інстаграмі. У відсутність концертів це непоганий спосіб не дати себе забути, поділитися фото і планами, та ще й грошики капають за рекламу. Передплатників у Повалій – 263 тисячі, що на тлі зірок-мільйонників не так вже й багато. Наприклад, у Ані Лорак, яка втікла з України в тому ж 2014 році, їх вже 6,8 мільйона. Але у Повалій є свої шанувальники, хоча пісні вона співає такі ж – про любов і поцілунки.

Своє новорічне привітання співачка супроводила фото-гіфку – її портрет у мерехтливих блискітках і пісня “Новий рік починається рівно в 00”. Ось портрет і викликав явне здивування у прихильників – дивно виглядає зірка, якій вже 56 років.

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

Передплатники за привітання подякували, взаємно привітали. Але багато хто звернув увагу на надлишок пластики і фотошопа.

 "" ""

Неприродність способу підкреслили реальні фото в стрічці Інстаграму, причому, на кожному вона має зовсім інший вигляд.

На цьому фото Повалій – вилита Пугачова в молодості.

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

А тут сильно схожа на травесті-діву Монро. Зверніть увагу, як грубо зменшена талія, особливо, під правою рукою.

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

У домашній обстановці співачка має зовсім інший вигляд.

Таїсія Повалій будинку
Таїсія Повалій будинку
Таїсія Повалій без фотошопу
Таїсія Повалій без фотошопу

Багато глядачів говорять, що набридли ці перекроєні особи на сцені, які і рот толком відкрити не можуть, все під фанеру співають.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.