Пластмасова лялька Барбі: 56-річна Таїсія Повалій вразила шанувальників неприродним новорічним фото

Колишня українська, а тепер російська співачка Таїсія Повалій навіть не приховує, що користується послугами пластичних хірургів, щоб виглядати молодо і привабливо.

Але на цей раз вона явно перестаралася, та не стільки з омолоджують процедурами, як з фотошопом.

Як і всі знаменитості, Таїсія веде свій мікроблог в Інстаграмі. У відсутність концертів це непоганий спосіб не дати себе забути, поділитися фото і планами, та ще й грошики капають за рекламу. Передплатників у Повалій – 263 тисячі, що на тлі зірок-мільйонників не так вже й багато. Наприклад, у Ані Лорак, яка втікла з України в тому ж 2014 році, їх вже 6,8 мільйона. Але у Повалій є свої шанувальники, хоча пісні вона співає такі ж – про любов і поцілунки.

Своє новорічне привітання співачка супроводила фото-гіфку – її портрет у мерехтливих блискітках і пісня “Новий рік починається рівно в 00”. Ось портрет і викликав явне здивування у прихильників – дивно виглядає зірка, якій вже 56 років.

Таїсія Повалій

Передплатники за привітання подякували, взаємно привітали. Але багато хто звернув увагу на надлишок пластики і фотошопа.

Неприродність способу підкреслили реальні фото в стрічці Інстаграму, причому, на кожному вона має зовсім інший вигляд.

На цьому фото Повалій – вилита Пугачова в молодості.

Таїсія Повалій

А тут сильно схожа на травесті-діву Монро. Зверніть увагу, як грубо зменшена талія, особливо, під правою рукою.

Таїсія Повалій

У домашній обстановці співачка має зовсім інший вигляд.

Таїсія Повалій будинку
Таїсія Повалій без фотошопу

Багато глядачів говорять, що набридли ці перекроєні особи на сцені, які і рот толком відкрити не можуть, все під фанеру співають.