Тіна Кароль в обтягуючому латексі забула прикрити свої складки: трохи набрала після свят

Українська співачка і телеведуча продемонструвала своє вишукане вбрання, в якому записувала сліпі прослуховування на "Голос країни ".

Це щільне бежеву сукню, яку зовсім не прикриває її боки. Як з’ясувалося, у співачки там з’явилися невеликі складочки. Очевидно, вона набрала їх під час карантину або свят. Однак в цілому це абсолютно не псує її зовнішній вигляд.

До слова, Тіна Кароль вибрала наряд від українського дизайнера Катерини Сильченко.

Тіна Кароль в плаття зі шкіри показала свою фігуру
Тіна Кароль в плаття зі шкіри показала свою фігуру
Тіна Кароль в плаття зі шкіри показала свою фігуру
Тіна Кароль в плаття зі шкіри показала свою фігуру

Босоніжки – від Аліни Качоровська, яка не так давно допомогла співачці розробити свою лінійку взуття – жіночих босоніжок.

Тіна Кароль в плаття зі шкіри показала свою фігуру
Тіна Кароль в плаття зі шкіри показала свою фігуру

Фото вона підписала хештегом і відмітками. Стало зрозуміло, що ці знімки були зроблені під час її зйомок на шоу “Голос країни “, одинадцятий сезон якого вже анонсували по телевізору.

Швидше за все, проект буде виходити або в кінці січня, або вже в лютому.

Відомо, що його провідними стала подружня пара Юрій Горбунов та Катерина Осадча, а суддівські крісла зайняли Тіна Кароль, Монатік, Надя Дорофєєва та Олег Винник.

Після оголошення такого складу журі, публіка була дуже незадоволена

Зокрема, найбільше негативу вилилося від фанатів Тіни Кароль і Дана Балана. які активно чекали продовження їхнього роману в новому сезоні.

Тепер шанувальники навіть жартують, що сценаристи припишуть роман Тіні і Олегу Виннику.

Історія кохання Тіни Кароль та Дана Балана: чому пара ховається досі і чи готовий Дан до дітей

Тіна Кароль – одна з найвідоміших українських співачок. Її блискучій кар’єрі можуть позаздрити мільйони фанатів і сотні колег по сцені, однак у всіх є свої слабкі сторони і скелети в шафі. Не дивлячись на наявність натовпів фанатів і фанаток, Тіна Кароль багато років була самотня. Але до того, як у неї з’явився він – Дан Балан. Більше дивіться в нашому сюжеті на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.