Дочка хворої на рак актриси Анастасії Заворотнюк Анна похвалилася татуюванням в секретному місці

Через кілька днів (14 січня 2021 роки) старшої дочки актриси Анастасії Заовротнюк Ганні виповнився 25 років. Як живе дівчина сьогодні?

В останніх числах листопада минулого року Анна залишила будинок мами в підмосковному селищі Крекшино і перебралася до Москви. У неї з’явилися власні апартаменти, що складаються з вітальні, суміщеної з їдальнею і кухнею, спальні та величезною ванною. Меблів ще практично немає, Анна набуватиме їх в міру надходження коштів.

Нова квартира Анни Заворотнюк
Нова квартира Анни Заворотнюк
Нова квартира Анни Заворотнюк
Нова квартира Анни Заворотнюк

До цього дівчина жила в заміському особняку своєї мами разом з вітчимом Петром Чернишовим, молодшим братом Майклом і сестричкою Мілою.

Раніше Ганна часто скаржилася своїм передплатникам в Інстаграмі, а їх там вже 146 тисяч, що 2020 рік для неї був мега-складний. По-перше, це хвороба мами, відомої актриси Анастасії Заворотнюк. Цілий рік всіма улюблена няня Віка лікувалася від гіобластоми – агресивної пухлини мозку, від якої померли Жанна Фріске, Михайло Задорнов, Дмитро Хворостовський та інші знаменитості.

Анна Заворотнюк-Стрюкова
Анна Заворотнюк-Стрюкова

Анастасію лікували в кращих клініках Москви, в США – з експериментального протоколу. Зараз вона, за останніми відомостями, вдома – в своєму розкішному особняку в Крекшіно, в колі сім’ї. Неясно, чи то Анастасії дійсно стало краще, або ж вона вже відмовилася від лікування. Її чоловік Петро Чернишов працює з ранку до ночі, щоб в сім’ю прийшли гроші, всі заощадження вже з’їло лікування і оплата боргів. Ніяких коментарів про стан мами Анна не робить.

По-друге, через пандемію і мами Анна змушена була повернутися з США до Росії. Там вона вчилася і будувала свою модельну кар’єру, але як поїхала, все втратила. Тепер пробує почати спочатку, вже в Москві.

Російська аудиторія реагує на перфоманси Анни по-різному. Молодь її підтримує. Сучасний образ Снігуроньки і дитячі спогади Анни сподобалися всім.

Анна Заворотнюк-Стрюкова
Анна Заворотнюк-Стрюкова

А ось відео з татуюванням зацінили мало. Деякі підписчики відкрито сказали, що ганьба вертіти попою на весь світ, коли матері потрібна підтримка. Анна не звертає увагу на такі коментарі.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.