Олена Кончаловская: як живе зведена сестра дочки Юлії Висоцької Маші, яка більше 7-ми років лежить у комі

Всі ми знаємо Марію, дочку Андрія Кончаловського і телеведучої Юлії Висоцької, відому своєю трагічною долею - дівчинка після аварії вже довгі роки лежить у комі.

Стан Маші не змінюється вже більше 7-ми років. І навіть лікарі (зокрема, французькі) радять відключити дівчину від апаратів життєзабезпечення, але батьки проти і у них достатньо грошей, щоб намагатися повернути дочку до життя.

Але у знаменитого режисера є багато інших дітей, про яких публіці відомо дуже мало. Наприклад, уваги заслуговує талановита Олена, яку вже зараз вся Москва знає як одну з головних представниць «творчої тусовки». Дівчина закінчила ГІТІС за спеціальністю «театрознавець», але любов до театру – тільки одна з граней її особистості серед безлічі інших хобі і захоплень.

Олена Кончаловская
Олена Кончаловская

Життя у Олени яскраве – вона часто з’являється на закритих вечірках і світських заходах, підробляє фотомоделлю, з задоволенням подорожує по світу. Крім акторських і організаторських умінь, у вищому навчальному закладі її також навчили аналітичного мислення – завдяки цьому з дівчини вийшов відмінний редактор видавництва Bad Paper, яке створила сама.

Також вона захоплюється літературою, тому розвиває свій письменницький навик в своєму мікро-блозі в Інстаграме.

Олена Кончаловская
Олена Кончаловская

Зараз Олена веде відразу кілька соціальних мереж – в них можна знайти фото з її життя, статті на різні теми, думки дівчини про ситуацію в світі та майбутньому. У колі «золотої молоді» її вважають за свою, тому можна бути впевненим, що з кар’єрою у неї все буде добре. Також Олену часом включають в списки «найбажаніших наречених» Москви або Росії в цілому завдяки гучному імені батька і його грошей.

Олена Кончаловская
Олена Кончаловская

У будь-якому випадку, про особисте життя дівчини відомо не так багато, адже молодість вона вирішила присвятити творчості – і це у неї поки чудово виходить.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".