62-річну маму Дана Балана в міні-сукню мало не сплутали з його нареченою Тіною Кароль: виглядає сліпуче

Людмилі Балан в березні виповниться 63 роки, але дивлячись на неї ніколи цього не скажеш - жінка виглядає приголомшливо.

Людмила Балан – відома в Молдові телеведуча і співачка. А з того часу, як її син став зіркою світового рівня, її часто так і називають – мама Дана Балана.

Дан Балан з мамою
Дан Балан з мамою

Батько Людмили – Борис Васильєв, росіянин за національністю, був репресований з сталінські часи і засланий до Сибіру. Після війни переїхав до Модавію, одружився і народилася дочка Людочка. Всі думали, що вона стане артисткою, так як дуже любила співати і танцювати, але дівчина після школи вибрала журналістику.

В університеті познайомилася з Міхаєм Баланом, який став дипломатом, в пари двоє дітей – син Дан і дочка Санда. Дан до 3-х років жив з бабусею, так як мама і батько постійно були в роз’їздах. А потім батько став консулом в Ізраїлі і вся родина перебралася туди, проживши 8 років в Тель-Авіві. Дан там вивчив 3 іноземні мови і став займатися музикою.

Людмила Балан в молодості з донькою
Людмила Балан в молодості з донькою

Коли сім’я повернулася в Молдову, Людмила стала на телебаченні вести власне шоу “Шоу Танті Людмили”, а потім програму про знаменитих молдаван.

Вона стала першим продюсером створеної Даном групи O-Zone, а також підспівувала хлопцям в деяких піснях першого альбому. З 2013 року Людмила у віці 55 років стала сольною співачкою і швидко набула популярності.

Людмила Балан виглядає просто приголомшливо, вона собі може дозволити носити навіть міні-сукні, адже володіє стрункою фігурою і гарними ногами. До Нового року вона вибрала чарівний наряд Снігуроньки.

Людмила Балан на Новий рік
Людмила Балан на Новий рік

У квітні 2020 року Людмила з’явилася в якості гостя на популярному українському шоу “Голос-10 “. Поява співачки на сцені стало сюрпризом не тільки для глядачів, але і самого Дана: багато хто вперше познайомилися з мамою популярного виконавця, а Тіна Кароль навіть розгубилася і не знала, як себе вести.

Тіна, Дан и Людмила Балан на сцені
Тіна, Дан и Людмила Балан на сцені

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.