Пухкенька Настя Каменських і Потап в шкірі: артисти показали як проводять “ранок після свят”

Ні для кого з фанатів NK не секрет, що вона вранці займається спортом, і привчає до правильного способу життя і свого благовірного.

Як би Потап і не намагався, він все одно ніяк не виробить в собі звичку бігати вранці і харчуватися правильної їжею без підсилювачів смаку.

Навіть у свята Каменських не змінює своєї традиції. Так, 5 січня з самого ранку співачка поділилася фото з пробіжки, і туди дивним чином потрапив Потап.

Настя Каменських і Потап вирішили позувати для селфі з самого ранку: після свят виглядають бадьоро

Настя Каменських і Потап вирішили позувати для Селфі з самого ранку
Настя Каменських і Потап вирішили позувати для Селфі з самого ранку

Якщо Настя ще одягнена зі спортивного в червоному світшоти і білому пуховій жилеті, то Потап зовсім не був готовий до тренувань – приміряв сорочку і невластиву для зими тонку шкіряну курточку.

Нагадаємо, Зіркове подружжя Олексій Потапенко і Настя Каменських відзначили Новий рік разом з батьками в домашніх умовах.

Співачка вибрала для торжества шовкове плаття-сліп на тонких бретелях смарагдового кольору, а Потап засвітився на фото в червоній піжамі і з заспаним обличчям.

Настя Каменських і Потап вирішили позувати для Селфі з самого ранку
Настя Каменських і Потап здивували нарядами на свято: піжамна вечірка?

Також відразу після Нового року Настя і Потап разом зі своїми сусідами, і, за сумісництвом кумами, Юрієм Горбуновим та Катериною Осадчою вирушили на каток.

Там вони провели цілий вечір, один одного фотографуючи, і публікуючи знімки в соціальній мережі Інстаграм.

Відзначимо, що Настя Каменських – одна з найпопулярніших Інстаграм-блогерів України. Вона показує свою зоряну життя “без прикрас “, тому нерідко може опублікувати і своє фото без фільтрів і макіяжу.

На її блог підписані понад 5 мільйонів 200 тисяч осіб.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.