Камалія з чоловіком не змогли нормально відпочити і поділилися неприємністю: “Наші очікування обмануті”

Камалія з чоловіком і доньками вирішили після Нового року відпочити, на лижах покататися, свіжим повітрям подихати, але їх плани порушилися.

У зв’язку в локдауном в багатьох країнах і небезпекою повторного зараження коронавірусів, Камалія з чоловіком не поїхали на відпочинок на дорогий закордонний курорт, а вирушили на наш, вітчизняний, але не менш дорогий Буковель.

Там зараз небачений наплив зіркових гостей – Тіна Кароль з сином Веніаміном, колишня Холостячка Ксенія Мішина зі своїм обранцем Олександром Еллертом, розведена Аліна Гроссу з новим кавалером – російським актором Романом Полянським. І Леся Никитюк після новорічних трудів підтяглася. Все на лижному курорті Буковелі чудово, тільки от снігу нема.

Тіна Кароль в Буковелі
Тіна Кароль в Буковелі

Камалія і показала колаж з двох фото: зліва – яку фотосесію мріялося зробити в Карпатах, а праворуч – що вийшло.

Камалія з чоловіком і доньками
Камалія з чоловіком і доньками

Добре, що на високогір’ї ростуть в основному височенні карпатські ялини, тому ліс і в таку погоду виглядає ошатним, а вже яка свіжість і аромат – складно описати. Особливо, якщо порівняти карпатське повітря з київським, наповненим смогом від автомобілів і димлячих котелень.

Цього року Карпати бачили сніг всього один раз і то 2-3 дні, після невеликого зниження температури знову пішли дощі, в новорічну ніч теж лило як з відра.

Буковель взимку
Буковель взимку

Добре, що на курорті є й інші розваги крім лижних спусків – басейни, соляні камери, СПА-салони, відмінні ресторани з автентичною і європейською кухнею. Нудьгувати людям з грошима там не вдасться, а без грошей і їхати немає сенсу. Найдешевший номер у тризірковому готелі коштує 1000 грн. за ніч, а в п’ятизірковому – від 13 000 до 20000 грн.

Басейн під відкритим небом
Басейн під відкритим небом

Ціни на послуги відповідні, в ресторанах звичайний обід з 3-х страв на одного обійдеться мінімум в 600-700 грн.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.