Улюблениця Меладзе Віра Брежнєва різко помолодшала: в Новому році стала виглядати як старшокласниця

Відома сольна співачка Віра Брежнєва в молодості виглядала старше, ніж зараз, і її нове фото в соціальних мережах це підтверджує.

Екс-віагрянка вже давно займається сольною кар’єрою, причому досить успішно, хоча мало хто знає, що справжнє прізвище Віри Брежнєвої, а точніше дівоче — Галушка. Свій творчий псевдонім вона взяла на самому початку шляху, тому аудиторія і знає її саме як Брежнєву.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Зараз на рахунку героїні статті безліч відомих хітів, які для неї написав коханий чоловік — музичний продюсер Костянтин Меладзе. Майбутнє подружжя довго приховувало стосунки від публіки, адже роман між ними зав’язалася ще за часів “ВІА Гри”, коли вони були невільні.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Крім написання музики, артистка випускає власний бренд косметики, але і це ще не все — вона розвиває свій особистий мікроблог. Так, Інстаграм Віри Брежнєвої налічує більше 11 мільйонів підписників, що вражає. Їх вона регулярно радує новими фото і відео, а на цей раз зірка вирішила поділитися з ними роздумами щодо зимових канікул:

“Мені безумовно подобається ця швидкість і внутрішній стан в ній. Час на себе, сім’ю, друзів. Найбільша цінність новорічних канікул саме в цьому… Хоча раніше я просто любила поїсти і поспати”, — написала виконавиця.

Скриншот из Instagram Веры Брежневой
Скріншот з Instagram Віри Брежнєвої

Цей пост вона доповнила своїм селфі — в кадрі Віра позує в чорній майці, з зачесаним назад волоссям і легким макіяжем на обличчі. Лаконічні прикраси відмінно доповнюють її простий, але в той же час елегантний образ.

Захоплені коментарі не змусили на себе довго чекати — хтось навіть назвав Брежнєву старшокласницею з натяком на те, як молодо вона виглядає:

  • “Як можна бути такою нереально красивою? Шикарна блондинка”;
  • “Ви велика розумниця, красуня”;
  • “Чарівно-сліпуче виглядаєте!”;
  • “Канікули — це завжди добре. Скоро знову на заняття до школи?”;
  • “Богиня”;
  • “Красива до нестями”.
Комментарии под фото Веры
Коментарі під фото Віри

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.