25-річна Ліза Арзамасова, яка нещодавно вийшла заміж за 47-річного фігуриста, натякнула на вагітність

Зірка "татусевих дочок" Ліза Арзамасова опублікувала новий пост в своєму Інстаграм, в якому заговорила про дітей.

Про роман молодої актриси Лізи Арзамасова і фігуриста Ілля Авербуха стало відомо влітку 2020-го, коли вони потрапили в об’єктив камер папараці, сидячи в ресторані. Довгий час багато хто сприймав це ні що інше, як піар, адже між закоханими суттєва різниця у віці – Ілля старше Лізи на цілих 22 роки. Але вже 20 грудня стало відомо, що Арзамасова і Авербух одружилися.

Весілля Арзамасова і Авербуха
Весілля Арзамасова і Авербуха

Для Авербуха це вже другий офіційний шлюб (хоча кілька разів жив у цивільних шлюбах). У нього є 16-річний син Мартін, який після розлучення з Іриною Лобачовою залишився з батьком і тепер у його молодої дружини, 25-річної Лізи є 16-річний пасинок.

Недавня публікація Арзамасова в своєму мікроблозі в Інстаграм наштовхує на думку, що Ліза вже замислюється про спільних дітей з новоспеченим чоловіком. Молода актриса опублікувала добірку новорічних іграшок свого дитинства і зізналася, що мріє зберегти рідну домівку в первозданному вигляді, щоб показати його своїм дітям і онукам.

“Жоден з модних інтер’єрів і дорогих ремонтів не замінить це захоплено щемливе відчуття рідного дому з його милими прикметами часу, з твоїми дитячими іграшками і секретів. І я прошу у долі привілеї приводити в цей будинок зі збереженою історією своїх майбутніх діток і онуків … Ось це було б чарівно “, – написала Ліза в підписі до фотографій.

Якщо Авербух і Арзамасова в 2020-м скріпили свої відносини шлюбними узами, то багато інших пари навпаки розлучилися. Про це дивіться у відео на YouTube-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.