Телеведуча Лілія Ребрик показала рідну домівку і маму з татом: нескромні хороми

Телеведуча Лілія Ребрик зовсім нічого не приховує від публіки, і кожен день ділиться теплими знімками своїх дочок, дружина Андрія Дикого.

В період новорічних свят, коли найбільше часу проводять з сім’єю, вона вирушила до своїх батьків, і теж вирішила з ними сфотографуватися.

Теплий і дуже атмосферне знімок Ребрик опублікувала у себе в Інстаграм

“Зустріч з батьками – це завжди тепло “: Лілія Ребрик прокоментувала свою поїздку до сім’ї.

Лілія Ребрик показала своїх батьків
Лілія Ребрик показала своїх батьків
Лілія Ребрик показала своїх батьків
Лілія Ребрик показала своїх батьків

Лілія Ребрик вирішила влаштувати собі ефективні розвантажувальні дні після свят і підійшла до цього питання оригінально. Наприклад, привести себе в порядок їй допомагають пристрасні танці з чоловіком Андрієм Диким – корисно і зміцнює відносини, подвійна вигода! А ось третій розвантажувальний день вона вирішила присвятити спорту.

Лілія вирушила в спортзал, де їй довелося попотіти. На сторінці в Instagram вона показала, чим саме займалася під керівництвом тренера. Лілія качала прес і робила розтяжку.

“День розвантажувальний, третій. Знаю, важко, але ще 2 дні потрудіться і доведеться знову розслаблятися.

Щоб було веселіше, беріть з собою чоловіка, подругу, сестру, в крайньому випадку – тренера і просто швидше в зал, ваше тіло обов’язково скаже вам “спасибі “.

Мій особистий рада – в перші дні після святкового релаксу не надто перенапружуйтеся на тренуваннях, все має бути в розумних рамках, але, сподіваюся, прес ще кожному під силу, не потонув він там в салатах ?!

А моя коронна – ще і шпагат! Звичайно, необов’язково все це робити в залі. Ви можете влаштувати собі зал будинку – тренуйтеся по відео! Від цього теж буде ефект!

Головне – піклуйтеся про своє тіло в ці “важкі ” для нього святкові дні! “- закликала Лілія.

 

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.