Справжня чарівниця: Настя Каменських показала як одним рухом перетворює червону піжаму в вечірнє вбрання

Новорічні чудеса тривають! Це нам продемонструвала чарівна Настя Каменських в своєму новому відео.

У своєму Інстаграме Настя Каменських поділилася забавним домашнім відео, де вона виступає справжньою феєю чарівницею (подивитися відео можна в кінці статті).

Спочатку ми бачимо палаючий камін з новорічним декором і до нього підходить Настя в червоній шовковій піжамі. Між гілок на каміні вона знаходить туфельку, кидає її через плече і відразу перетворюється на розкішну красуню в вечірньому вбранні – майже як у казці.

У цьому чудовому платті з тонкого атласу смарагдового кольору Настя зустрічала Новий рік – з Потапом і їх гостями. Що цікаво, Потап на святкову ніч вибрав не ошатний одяг, в стильну піжаму кольору бордо.

Настя Каменських і Потап в новорічну ніч
Настя Каменських і Потап в новорічну ніч

Вибір такої колірної гами не випадковий – смарагдовий і бордовий – кольору багатства.

Минулий 2020 рік для Насті, яка тепер виступає сольно під сценічним ім’ям NK, біл дуже плідним. Співачка випустила іспаномовний альбом Eclectica, пісні з якого очолили багато чарти. Настя стала дуже популярною в Мексиці, потрапила в сотню найбільш часто прослуховуються виконавців на світових платформах.

Під кінець року співачка представила публіці новий кліп vibe, який вже набрав 5 мільйонів переглядів. Красуня також знімалася в шоу “Маска “, де її оригінальні і навіть епатажні образи підкорили глядачів.

Настя Каменських на шоу Маска
Настя Каменських на шоу Маска
Настя Каменських на шоу Маска
Настя Каменських на шоу Маска

А ще дівчина не забувала радувати шанувальників красивими фото, займалася благодійністю, хоча цю частину свого насиченого життя намагається не афішувати.

Як сольна виконавиця NK отримала ряд нагород і пообіцяла в році, що наступив багато нових сюрпризів.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.