Товстушка та очкарик: в Мережі спливли фото, як Мішина і Еллерт виглядали до популярності

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт стали дуже популярними після шоу "Холостячка ". А якими вони були до слави, в юності?

Закохана пара зараз живе разом і насолоджується своїм щастям. На новорічні канікули вони вирішили поїхати в Карпати, покататися на сноубордах. Правда, в Буковелі зима була тільки один день, а потім знову пішов дощ. Але і це дозволило Ксенії насолодиться катанням на дошці.

Ксенія Мішина в Буковелі
Ксенія Мішина в Буковелі

 ""

Еллерт теж поділився фото, назвавши Буковель найтеплішим зимовим курортом. Кататися правда, вдається тільки на підйомнику, куди треба стояти в черзі 2 години, а після лазні – пірнати в “замет бруду”.

Олександр Еллерт на підйомнику
Олександр Еллерт на підйомнику

Справжні зимові канікули в горах. Добре, що з почуттям гумору все нормально.

А поки 34-річний чоловік і його 31-річна кохана відпочивають, в Мережі з’явилося фото, якими вони були ще до того, як стали успішними і знаменитими.

Юні Олександр Еллерт і Ксенія Мішина
Юні Олександр Еллерт і Ксенія Мішина

Юні, смішні і мало схожі самі на себе. Ксенія Мішина не завжди була такою стрункою і витонченою, як зараз. Відразу після народження сина Платона в віці 22 років вона сильно поправилася і стала справжньою пампушечки. Ксенія зізналася, що намагалася дотримуватися суворої дієти і ходить в спортзал, проте це ніяк їй не допомогло. Дійшло до того, що після 3-х днів суворої дієти вона втратила свідомість від виснаження.

Тоді вона стала харчуватися нормально, але зайнялася спортом, вірніше, фізкультурою. Ксенія щодня бігала і зараз бігає мінімум 40 хвилин. І їй вдалося скинути 30 кг і повернути собі витончені форми.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт живуть разом
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт живуть разом

Саша, який в листопаді 2020 року відсвяткував 34-й день народження, завжди був дуже худим, його мама переживала за його здоров’я. Чоловік народився в Іркутській області, але в дитинстві часто хворів і батьки вирішили перебратися в теплу України, в місто Харцизьк біля Донецька. Після школи він навчався в Донецькому університеті і підробляв ведучим на весіллях – з його почуттям гумору і харизмою хлопець користувався популярністю. Він два рази виграв максимальний приз в “Розсміши коміка” і отримав запрошення працювати автором в Студії Квартал-95.

Схожі статті

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.