Потап похвалився розкішним подарунком від коханої Каменських: переплюнула Горову остаточно і безповоротно

Відома українська співачка Настя Каменських зробила своэму зірковому чоловіку розкішний подарунок. Шанувальники вже встигли оцінити його в Інстаграмі Потапа.

Герої нашої сьогоднішньої статті починали свій творчий шлях разом, але з часом з робочих відносини переросли в дещо більше, хоча довгий час вони приховували свій роман від публіки. Нарешті все стало відомо у 2019-му, коли відбулося пишне весілля Потапа і Насті.

Свадьба Потапа и Насти
Весілля Потапа і Насті

З тих самих пір закохані регулярно публікують спільні фото і відео в соціальних мережах, а також продовжують разом підкорювати творчі вершини. Не так давно у Каменських вийшов кліп на нову чуттєву пісню “Vibe”, яку вона написала разом з чоловіком.

Настя Каменських - топ п'ять найгарячіших образів
Кадр з кліпу Vibe

Судячи з усього, в їхньому домі панує повна ідилія, що доводить новий пост Потапенко в Instagram. У кадрі продюсер позує в домашніх штанах і футболці, стоячи поруч з величезним портретом самого себе:

“Моя кохана зробила мені несподіваний і неймовірний подарунок! Приголомшливу картину, яка створена з колажу журналів і зображень. Це перша робота, яка точно передає мій внутрішній стан. Це крутіше, ніж будь-який подарунок, це мистецтво! У рік свого 40-річчя я просто зобов’язаний випустити соло альбом і зробити цю картину його майбутньою обкладинкою!”, — написав захоплений репер.

Коментатори тут же взялися ділитися своїми думками щодо подарунка:

  • “Ось що значить — кохана знає, що дарувати. Ви неймовірні. Любові вам”;
  • “Так мило!”;
  • “Яка краса”;
  • “Неймовірна робота”;
  • “Класна картина, жива”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не буде перебільшенням сказати, що дружина Потапа догодила не тільки йому самому, але і величезній армії їхніх шанувальників.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".