Більше не приховують: Павло Прилучний забув про Муценієце і у всіх на очах притулився до Мирослави Карпович

"Татусева донька" Мирослава Карпович опублікувала перше спільне і повне пристрасті фото з Павлом Прилучним.

Чутки про роман між акторами з’явилися відразу після того, як Прилучний і Муценієце повідомили про своє розлучення після 9 років в шлюбі. Незабаром Павла почали помічати в компанії Мирослави — спочатку вони разом вирушили на шопінг, а потім і на відпочинок, причому закохані провели його не вдвох, а з дітьми Прилучного від Агати.

Тоді ж Карпович звинуватили в тому, що саме вона зруйнувала їх з Муценієце сім’ю, у відповідь на що зірка серіалу “Мажор” попросив шанувальників не лізти в його особисте життя і не писати йому гидот.

Павел Прилучный и Агата Муцениеце
Павло Прилучний і Агата Муценієце

Незважаючи на незаперечні докази любовного зв’язку між героями статті у вигляді фотографій папараці, офіційно вони його не підтверджували, як і не спростовували.

Втім, Мирославі, судячи з усього, набридло мовчати і у себе в Instagram вона нарешті поділилася романтичним чорно-білим знімком з обранцем — тепер у публіки є новий привід для обговорення.

Мирослава Карпович вагітна
Мирослава Карпович

У кадрі артистка позує в обіймах Павла, який своїми губами ледь стосується її підборіддя, при цьому вони дивляться один на одного з явним вогником в очах.

“Все недогране — дограємо!”, — підписала Карпович публікацію і анонсувала вихід театральної постановки “Косметика ворога” з ними в головних ролях.

Шанувальники залишилися в захваті від фото, про що говорить маса приємних коментарів:

  • “Які красиві!”;
  • “Шикарна пара”;
  • “У Агати знову депресія буде”;
  • “Ви неймовірні”;
  • “Коли не знаєш, як ще виставити фотку з Прилучним”;
  • “Скільки експресії!”, — пишуть користувачі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.