Екс-дружина Потапа Ірина Горова показала батьків: як виглядають колишні теща і тесть чоловіка Каменських

Хоча Ірина Горова і Потап давно розлучилися, вони зуміли зберегти хороші відносини і разом виховують загального 12-річного сина Андрія.

Потап та Ірина Горова одружилися в 1999 році, а в 2008 у них народився син Андрій. У 2014 році було оформлене розлучення, хоча офіційно вони про розставання повідомили тільки через два роки. Весь цей час в Мережі ходили чутки про роман Потапа і Насті, але таємницю вони відкрили тільки в 2019 році.

Про те, що у Ірини та Потапа залишилася щира дружба говорить те, що жінка прийшла на його весілля з Настею, так ще не сама, а зі своїм новим коханим Євгеном Артюховим. Фото їх ніжностей зняли гості весілля.

Ірина Горова з новим коханим на весіллі Потапа
Ірина Горова з новим коханим на весіллі Потапа

А зараз, в Новорічні канікули Ірина поділилася фото своїх батьків і сина в затишній домашній обстановці.

Ірина Горова з батьком грає в шахи
Ірина Горова з батьком грає в шахи

Ірина – ділова жінка, комерційний директор, співзасновник продюсерського центру Mozgi Entertainment, який зараз активно розкручує Потап.

Батьки 43-річної Ірини зараз вже пенсіонери. Її тато Драган Анатолій Іванович – відомий вчений-біолог, він викладав в Київському Національному Університеті, а потім був запрошений на роботу в США – читав лекції Університеті Джона Хопкінса. За свої наукові праці став лауреатом першої в незалежній Україні премії імені Ярослава Мудрого, а також ряду міжнародних нагород.

Ірина Горова з батьками і сином в вітальні
Ірина Горова з батьками і сином в вітальні

Мама Ірини, Драган Ольга Михайлівна – економіст, на пенсію пішла з посади заступника начальника управління у Комісії з цінних паперів і фондового ринку України.

Син Потапа і Ірини 6 вересня 2020 року зазначив 12-й день народження, він часто бачиться зі своїм батьком, гостює у нього і Насті вдома.

Андрій Потапенко, син Потапа і Ірини Горовий
Андрій Потапенко, син Потапа і Ірини Горовий

 

 

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.