Переможниця “Танців з зірками” Санта Дімопулос поїхала на відпочинок в Дубаї і показала свою доньку-красуню

Новорічні свята Санта Дімопулос проводить не в холодній Україні, а в Дубаї - сім'я вирушила відпочити перед новим насиченим роком.

Фотографіями свого розкішного відпочинку дівчина поділилася в соціальних мережах, показавши гарні апартаменти і місцеві види. Номер в готелі, де живе співачка з сім’єю, і правда виглядає багато. Дороге оздоблення і модний інтер’єр можна було розглянути на відео, опублікованому Сантою в Інстаграме.

Санта Дімопулос в апартаментах в Дубаї
Санта Дімопулос в апартаментах в Дубаї
Номер Санти Дімопулос
Номер Санти Дімопулос

Сама дівчина для, відео вбиралася – на ній проста біла футболка та зручні штани, адже все-таки вона з чоловіком знаходиться на відпочинку. Разом з батьками в теплу країну полетіла і донька Софія. Вона також промайнула на відео, коли підбігла до столика з частуваннями, щоб взяти кілька фруктів. Судячи з усього, в номері комфортно не тільки знаменитої екс-солістці “ВІА Гри”, але і її сім’ї.

Маленька донька Санти Дімопулос
Маленька донька Санти Дімопулос

Чоловік Санти на, відео з’явився – мабуть, був зайнятий або в іншій кімнаті. Апартаменти пари досить великі, щоб в них можна було навіть загубитися, тому не дивно, що за короткий ролик Санта встигла показати не так вже й багато. Проте, побаченого достатньо, щоб захопитися внутрішнім оформленням.

А потім артистка поділилася милим фото, як її дочка Софія вередує, так як доводиться чекати їжу. Дівчинка надула губки і докірливо дивиться на маму – коли вже принесуть сніданок?!

Дочка Санти Дімопулос Софія
Дочка Санти Дімопулос Софія

Судячи з усього, в Дубаї співачка залишиться надовго, адже в своїх соціальних мережах вона не раз згадувала, що холодний клімат їй не до душі.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.