Ані Лорак показала підрослу дочка-красуню: схожі, як дві краплі води

Українська співачка Ані Лорак поділилася з фанатами зворушливим знімком зі своєю єдиною дочкою Софією.

У 2019 відома співачка Ані Лорак розлучилася зі своїм чоловіком турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, з яким прожила в шлюбі 10 років. У шлюбі у них народилася дочка Софія, якій зараз 9 років. Після зради батька і розлучення батьків вона поїхала в Росію разом з мамою. Зараз Соня ходить там в школу, займається творчістю і навіть знімається в кліпах своєї мами (У 2020 році у Ані Лорак вийшов кліп “Своєю улюбленою”, в якому дебютувала її дочка Софія).

 "Софія

Ані Лорак хоч і активно веде свій Інстаграм, проте фотографії зі своєю донькою вона показує не часто. Однак сьогодні, 8 січня, Кароліна опублікувала дуже зворушливий знімок разом зі своєю вже дорослою донькою. Мама і дочка позували біля новорічної ялинки та обнімалися. Соня тримала на руках маленького цуценя Тошу, якого раніше Лорак представила, як нового члена сім’ї.

Фото вийшло дуже домашнім і зворушливим. Користувачі Мережі по достоїнству оцінили новий знімок і відзначили, що Софія стає все більше схожа на свою зоряну маму. «Схожа на маму дуже! Красиве фото! »,« Красиві !!! Мамулечкіна копія! »,« Сонечка вже така доросла! Так на вас схожа »,« Дуже теплі фотознімки. Софія прекрасна і схожа на вас », – коментують підписники.

Варто відзначити, що Софія дійсно з віком все більше стає схожа на свою маму. А ще кілька років тому дівчинка була більше схожа на свого турецького батька.

Дочка Ані Лорак раніше була більше схожа на батька
Дочка Ані Лорак раніше була більше схожа на батька

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.