66-річна Любов Успенська в обтягуючому костюмі здивувала шанувальників нездоровою худорбою: “Висохла зовсім “

За останні кілька років зірка шансону Любов Успенська дуже змінилася.

Співачку часто критикують за зловживання пластичними операціями і уколами краси. Дійсно, неозброєним оком видно, що артистка неодноразово робила підтяжку обличчя, збільшувала губи і користувалася іншими процедурами, щоб здаватися молодше свого віку. Крім того, незважаючи на свій вік, Успенська демонструє форми при першій-ліпшій можливості, вибираючи для виходу в світ і для виступів досить сміливі наряди.

Любов Успенська любить надягати нескромні вбрання
Любов Успенська любить надягати нескромні вбрання

Звичайно, багато хто засуджує артистку, але ще більше людей захоплені зовнішнім виглядом Любові в 66 років.

Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграм Любов Успенська опублікувала свіже фото, на якому позувала в облягаючому, блискучому чорному костюмі. Її волосся було зібране, а образ доповнив яскравий макіяж. Облягаючий костюм підкреслив схудлий фігуру артистки, а сама Любов виглядала дуже молодо на знімку.

У підписі до фотографії 66-річна співачка повідомила, що вже готова до трудових буднів і готує для своїх шанувальників нові пісні.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати новий знімок. Хтось запідозрив Успенську в фотошопі, а хтось просто захопився її зовнішнім виглядом. «Успенська, ви як дівчинка!», «Струнка, Молода, Красива», «Вона тільки морквину гризе, щось висохла зовсім», «Тільки одна я бачу кривої фотошоп?», «Ой ну прям дівчинка, ось молодець», «Як завжди шикарна» – коментують користувачі Мережі.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.