Дружина Григорія Решетника Христина після недавніх пологів в халатику показала, як доклала малюка до погруддя

Ведучий самого романтичного шоу "Холостяк " Григорій Решетник разом зі своєю тепер уже багатодітної дружиною зараз відпочиває на Західній Україні.

Туди сімейство вирушило ще напередодні Нового року. Не завадило навіть що, що Христина тільки недавно народила, і ще відновлюється після пологів.

Варто відзначити, що навіть відразу після пологів дитину Крістіна виглядала блискуче – позувала в розкішній сукні

І зараз дівчина вже повернулася практично всіма силами в Інста-блогінг, радуючи аудиторію своїми новинами і новими фотографіями.

На одному з останніх вона з новонародженим малюком позує в готельному номері на ліжку.

На Христині Решетник надітий біленький халат, очевидно готельний.

Нагадаємо, раніше дружина незмінного ведучого шоу «Холостяк» Христина Решетник на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала фото в піжамі. На кадрі знаменитість з’явилася в домашньому вбранні, продемонструвавши кругленький животик (знімок був зроблений ще під час третьої вагітності).

Під публікацією дівчина зізналася, що під час третьої вагітності набрала дуже мало кілограм. Якщо при перших двох набирала по 8 кілограмів, то в третій раз за все шість.

Після пологів вона дуже швидко відновилася і знайшла колишні стрункі форми

Христина Решетник з молодшеньким
Христина Решетник з молодшеньким

Відзначимо, глава сімейства Григорій Решетник скоро, вже в 2021 році, стане ведучим нового проекту “Холостяк “, головний герой якого вже відомий.

Не виключено, що українська команда проекту попрацює і над продовженням напрямки “Холостячки “, адже історія Ксенії Мішиной виявилася найбільш рейтинговим проектом на українському ТБ за 2020 рік.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.