Медицина тут безсила: Юрій Ткач показав, яким став після новорічних свят і корпоративів

Шоумен-комік Юрій Ткач вміє радувати шанувальників своїми наповненими іскрометним гумором постами в соцмережах. Ось і зараз насмішив своїм новим відеороликом.

Веселий і життєрадісний Юрій Ткач відмінно вписався в колектив “Студії Квартал 95”, а популярність йому принесли участь в КВН, “Лізі сміху” і шоу “Розсміши коміка”.

Молодий чоловік з яскравою зовнішністю і добрим обличчям швидко став улюбленцем публіки, а на його сторінки в соцмережах підписані мільйони шанувальників.

Юрій Ткач на сцені
Юрій Ткач на сцені

Юрій часто роблять різними смішними ситуаціями, в яких неодноразово бере участь його друг Євген Кошовий, а ще фото своєї дружної родини.

Юрій Ткач з дружиною Вікторією і донькою Лізою
Юрій Ткач з дружиною Вікторією і донькою Лізою

На Різдво комік вирішив порадувати шанувальників прикольним відео в Інстаграмa, на якому він використовував доступний спецефект. Юрій часто застосовує різні фільтри і у нього це виходить мега-смішно. Цього разу він вибрав збільшення очей і надання обличчю дитячого виразу.

Не менш смішними виходять і повідомлення, якими артист супроводжує свої фото, а коментарі – взагалі вогонь. Шанувальники відзначили, що після свят так виглядають майже всі.

коментар
Коментар

Інші пошкодували чоловіка – це ж треба себе до такого стану довести, що тільки одні очі залишилися.

коментар
Коментар

Раніше Юрій також неодноразово застосовував різні ефекти. Ось тільки кілька скріншотів:

Юрій Ткач
Юрій Ткач
Юрій Ткач
Юрій Ткач
Юрій Ткач
Юрій Ткач
Юрій Ткач
Юрій Ткач

Нагадаємо, що Юрій Ткач сам родом з Дніпропетровська, а кілька років тому він з сім’єю перебрався до Києва. У 2019 Юрій брав участь з проект “Танці з зірками” і схуд на 10 кг. У той же час його дружині Віці вдалося скинути 16 кг – як вона пожартувала “Так за чоловіка переживала”.

Юрій Ткач з дружиною до і після схуднення
Юрій Ткач з дружиною до і після схуднення

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.