Як виглядають батьки відомої телеведучої з 1 + 1 Наталії Мосейчук? Рідкісні фото

Всі, хто хоча б раз дивився новини на телеканалі 1 + 1 або проект "Право на владу " точно знають цю провідну, яка давно отримала лаври успіху.

Вона владна, має добре поставлену мова, знайома з багатьма політиками і громадськими діячами, веде кілька великих шоу на найпопулярнішому телеканалі країни.

Однак фанатам все ж хочеться дізнатися трохи більше про те, чим же живе їхній кумир Наталія Мосейчук

Телеведуча Наталя Мосейчук показала своїх батьків - старе фото родини
Телеведуча Наталя Мосейчук показала своїх батьків – старе фото родини

На сьогоднішній день Наталя Мосейчук, безсумнівно, відома тележурналістка і ведуча інформаційних програм. Останнім часом вона здорово набирає обертів: журнал «Фокус» назвав її однією з найвпливовіших телеведучих країни. Яким був її шлях до успіху і залишається у неї час на особисте життя при роботі в такому стресовому форматі?

Безумовно, на її успіх вплинули батьки, яких Наталя Мосейчук показує в мережі не так часто, і робить це неохоче

Як з’ясувалося, мама Наталі Анна Миколаївна була вчителькою молодших класів і так сталося, що і першою вчителькою Наталії.

У дитинстві Мосейчук часто з батьками переїжджала. Але для дочки військового – Миколи Федоровича, життя на валізах не здавалося чимось дивним.

Цікаво, що Наталя завжди мріяла бути схожою на свою маму. Тому телеведуча після школи вступила до Житомирського педагогічного інституту на факультет іноземних мов і прагнула стати вчителем.

Нещодавно знаменита телеведуча привезла своїх батьків до української столиці, і поводила їх за деякими пам’ятними місцями

Тепле фото з ними опублікувала в своєму Інстаграм-акаунті.

Телеведуча Наталя Мосейчук показала своїх батьків
Телеведуча Наталя Мосейчук показала своїх батьків

Фанати відзначили, що сувора Наталія поруч зі своїми татом і мамою здається м’якше, а ще – вона дуже схожа на маму, особливо очима.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.