На обличчі у 71-річної Алли Пугачової жодної зморшки: фотошоп чи пластика – Галкін сам дивується

Новорічні свята позаду, хоча ще зовсім не закінчилися - на носі ще Старий Новий рік. А вже як-то сумно - чекаєш-чекаєш цілий рік, а воно - бац! І вже все.

Все Новорічні святкування Максим Галкін, як інтернет-рупор їх зоряної сім’ї, ділився фото і відео красуні-дружини, двох чарівних діток, гостей, та й сам іноді в кадр потрапляв. Показав він і який приголомшливий салют організував в новорічну ніч (дивіться по посиланню), і як Алла Пугачова танцювала в тапках на домашній сцені (подивитися можна тут), і як Ліза і Гаррі колядували (по посиланню).

Але час біжить і майже всі свята позаду. Залишилося ще відзначити Старий Новий рік, а потім – Хрещення і почнуться звичайні будні. Ось Максим і засумував:

Пост Максима Галкіна
Пост Максима Галкіна

Але, щоб зовсім не впасти духом, шоумен вибрав чудове відео – завершальний сцену чудового мюзиклу “За двома зайцями”, де всі актори співають заводну пісеньку “Новий рік” (подивитися можна в кінці статті).

На завставці до відео – Алла Пугачова, яка зіграла головну роль у фільмі – наречену-невдаху Тоню Коровяк, яка мріє стати зіркою і вдало вийти заміж. У 2003 році Примадонні було вже 54 роки, вона була ще одружена з Філіпом Кіркоровим, але знайомство з Галкіним вже відбулося – в житті вони одружаться через 8 років.

Алла Пугачова і Максим Галкін в мюзиклі За двома зайцями
Алла Пугачова і Максим Галкін в мюзиклі За двома зайцями

А по фільму на шляху Тоні трапляється молодий, але чарівний аферист Чижов (26-річний Максим Галкин), який вже посватався за Галю (Ольга Сумська), дочку Світлани Марківни (Вєрка Сердючка).

Герої мюзиклу За двома зайцями
Герої мюзиклу За двома зайцями

Напевно, немає далі сенсу переказувати зміст фільму все точно бачили, а хто ні – можна подивитися онлайн і отримати масу задоволення.

Підписчики Максима були дуже йому вдячні за такі чудові спогади, багато зізналися, що обов’язково переглядають цей музичний фільм Максима Паперного в новорічні канікули.

 "" "" "" "" ""

Не полінуйтеся і ви – знайдіть цей чудовий фільм, згадайте, якими молодими і красивими були Максим і Алла.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

А тепер – чудова новорічна пісенька.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.