Безсоромна Даша Астаф’єва змусила всіх ахнути: заговорила про ревнощі в розхристаному навстіж халаті

Українська співачка Даша Астаф'єва відома своєю любов'ю до сміливих образів і сміливих фотосесій, яку вона не втомлюється демонструвати публіці.

Героїня нашої сьогоднішньої статті регулярно хвалиться розкішною фігурою і радує шанувальників результатами гарячих зйомок. Втім, не просто ж так Даша однією з перших відомих українок потрапила на обкладинку знаменитого чоловічого журналу “Playboy”.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

На цей раз екс-солістка групи “NikitA” поділилася серією чорно-білих фото в тонкому халаті, який акцентує увагу на її округлостях. Скуйовджене волосся і ледь помітний макіяж надають образу Астаф’євої особливої жіночності, а в підписі до публікації вона підняла тему ревнощів.

“Я ревнива шалено. І на жаль, це стосується не тільки людей… Часто це література, музика, предмети мистецтва”, — написала артистка.

Скриншот из Инстаграм Даши Астафьевой
Скріншот з Інстаграм Даші Астаф’євої

Також Даша поділилася останньою прочитаною книгою (“Жінки Лазаря” Марини Степнової) і попросила підписників зробити те ж для неї:

“Мій внутрішній жмот вимагає справедливості! Поділіться своєю такою ж рідною, дивовижною книгою!”.

Новая фотосессия Даши Астафьевой
Нова фотосесія Даші Астаф’євої

Коментатори тут же обсипали Астаф’єву безліччю компліментів, з якими важко сперечатися:

  • “Люблю красивих людей. Вони впевнені, легкі, незаздрісні і як правило з почуттям гумору! Даша — ви вогонь. Респект!”;
  • “Розкішна”;
  • “Викликайте пожежників…”;
  • “Мужика тобі потрібно!”;
  • “Дівчинка дозріла. Ви вільна, можна на вас одружитися?”, — пишуть користувачі.
Комментарии под фото Даши
Коментарі під фото Даші

Не буде перебільшенням сказати, що героїня статті не боїться експериментів не тільки над зовнішністю, але і в фотосесіях. Саме тому вона завжди затребувана на зйомках у іменитих фотографів.

Особливо часто її фотографує експерт шоу “Топ-модель по-українськи” Соня Плакидюк, хоча на цей раз Даша зрадила подрузі і попрацювала з іншим професіоналом.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.