Засмагла Настя Каменських вигуляла на Мальдівах кращі купальники: топ пляжних фото фігуристої дружини Потапа

Відомі українські артисти Потап і Настя вирішили втекти із зими в теплі краї, звідки Каменських регулярно публікує пляжні фото в купальнику.

“Відпускне загострення” в індустрії вітчизняного шоу-бізнесу почалося. Так, телеведучі Юрій Горбунов та Катя Осадча, а також Світлана Лобода зі своєю сім’єю вирушили в Дубай, Надя Дорофєєва та Володимир Дантес відпочивають на Балі, а Оля Полякова, Ольга Фреймут, Монатік і герої нашої сьогоднішньої статті влаштували собі райські зимові канікули на Мальдівах.

В Інстаграмі Настя Каменських часто радує шанувальників досить сміливими фото, зараз же її стрічка буквально ними забита. Нарешті у неї з’явилася можливість похвалитися результатами активних тренувань і покрасуватися фігурою у всій красі. Варто тут же відзначити, що навіть у відпустці артистка стежить за своїм харчуванням і не дозволяє собі їсти занадто багато.

Ось, наприклад, дружина Потапа позує в яскравому роздільному купальнику неоново-лимонного кольору.

Настя Каменских в лимонном купальнике
Настя Каменських в лимонному купальнику

Не менше уваги привертає блакитне бікіні, яке підкреслює всю красу ідеальної фігури Насті. Незважаючи на постійні домисли про можливу вагітність, на цих кадрах живіт співачки виглядає пласким і підтягнутим, а значить мамою вона поки ставати не збирається.

Настя Каменских в голубом купальнике
Настя Каменських в блакитному купальнику

Інший чорний купальний наряд Каменських на зав’язках, безсумнівно, зібрав на собі всі погляди відпочиваючих. Судячи з усього, Потап не проти того, що на його ефектну дружину багато хто задивляється не тільки в соціальних мережах, але і в житті.

Настя Каменских в черном купальнике
Настя Каменських в чорному купальнику

А ось останнє  бікіні з сьогоднішньої добірки — майже таке ж, як і минуле, тільки білосніжне. Білий купальник ідеально відтіняє засмагу Насті — видно, що до четвертого дня відпочинку вона вже злегка загоріла.

Настя Каменских в белом купальнике
Настя Каменських в білому купальнику

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.