Лілія Ребрик з дочками в червоних піжамах розчулила Мережу: “Це краще, що трапилося в нашому житті з Диким”

Популярна ведуча телеканалу "Україна " Лілія Ребрик поділилася милим сімейним фото з дочками в домашній обстановці.

А привід виявився вельми серйозним – 12 січня в світі відзначається міжнародний день доньки. Лілія зазначила, що вона сама дочка і у неї дві дочки, тому це чудовий привід зробити свято. Для цього мама вибрала досить оригінальний спосіб – фото з донечками в однакових червоних шовкових піжамах.

Лілія Ребрик з дочками
Лілія Ребрик з дочками

Три красуні сидять на ліжку, з ними їх біла кудлата собачка породи бішон фрізе на прізвисько Діксі. Песика дочки Лілії подарувала Настя Каменських від своєї улюблениці Мімі.

Лілія Ребрик з дочками
Лілія Ребрик з дочками

Лілія Ребрик вже 9 років щасливо одружена з танцюристом і хореографом Андрієм Диким. Вони познайомилися в 2011 році в 6-му сезоні “Танців з зірками”. Як розповіла Лілія в одному з інтерв’ю, вона довго сумнівалася, чи варто їй брати участь в цьому змаганні, так як раніше займалася тільки гімнастикою – у Лілії навіть є звання майстер спорту з художньої гімнастики, який вона отримала у віці 13 років.

Лілія Ребрик в дитинстві
Лілія Ребрик в дитинстві

А ось танцювати ніколи не пробувала. Але після довгих роздумів ведуча все-таки погодилася взяти участь в проекті. І жодного разу про це не пошкодувала. Її напарником став Андрій Дикий.

Андрій Дикий і Лілія Ребрик
Андрій Дикий і Лілія Ребрик

Після щоденних багатогодинних тренувань і переживань на прямих ефірах пара дуже зблизилася і між ними виникло справжнє почуття. Вони одружилися в грудні того ж 2011 року. 30 серпня 2012 року в них народилася дочка Діана, а 30 квітня 2018 року – друга дочка Поліна. Як написала сама Лілія в своєму пості:

Пост Лілії Ребрик
Пост Лілії Ребрик

На честь свята вона запропонувала влаштувати піжамапаті (піжамну вечірку) і насолодитися домашньою атмосферою.

Піжамна вечірка в сім'ї Лілії Ребрик
Піжамна вечірка в сім’ї Лілії Ребрик

 

 

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.