Молода мама Джамала у вільному вбранні ховає живіт і мріє про майбутнє – невже знову вагітна?

37-річна кримськотатарська співачка Джамала зараз виховує двох синів і як кожна мама турбується про їхнє майбутнє.

Минулий 2020 рік був для співачки, як і для всіх, досить непростим, але одночасно і щасливим. 19 червня у неї і чоловіка Бекіра Сулейманова народився другий син, якого назвали Селім-Гірай. Старшому братикові Еміру-Рахману на той час виповнилося 2 рочки.

Через пандемію і карантин артисти позбулися виступів, але Джамала знайшла можливість і влаштувала великий сольний концерт під відкритим небом – в Ботанічному саду Києва. І це через три місяці після народження малюка!

Концерт Джамали в Ботанічному саду
Концерт Джамали в Ботанічному саду

Крім того, молода мама не побоялася з малюками виїхати на відпочинок за кордон – перший раз в Туреччину, другий – в Єгипет. Вони з чоловіком вибрали тихі віддалені курортні місця і отримали масу задоволення від теплого моря в розпал зими.

А зараз Джамала, як і всі, будує плани на 2021 рік і мріє, що зробить в першу чергу, коли вся ця історія з пандемією закінчиться. Співачка виставила милі фото, на яких вона постала в яскраво-червоній сукні з мілкими квіточками, просторому пуховику теракотового кольору і модних грубих черевиках.

фото Джамали
фото Джамали

Своїх підписчиків вона запитала, що вони будуть робити в першу чергу, коли карантин закінчиться.

 ""

І тут же сама відповіла, чого їй найбільше хочеться:

 ""

Шанувальники співачки активно стали ділитися своїми мріями і планами, у більшості вони зводяться до того, щоб це все скоріше закінчилося і була можливість дихати на повні груди і їздити, куди заманеться.

Джамала
Джамала

Крім того, багато хто відзначив, як чудово і молодо виглядає співачка – материнство їй до лиця.

 

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.