Улюблена жінка Андрія Данилко вперше показала доньку: копія Сердючки

Про те, що Андрій Данилко, він же Вєрка Сердючка, має якісь близькі зв'язки зі своєю сценічною "мамою " - пліткують уже дуже давно.

Данилко, як справжній артист, звичайно ж, приховує своє особисте життя від ока журналістів і фанатів. Однак не раз відзначав, що з тією жінкою, яка грає роль “мами ” на сцені – нічого спільного крім роботи не має.

Фанати вірять йому не дуже охоче, оскільки Андрій Данилко давав дуже багато приводів сумніватися в його словах

Незважаючи на те, що Інна Білоконь все ж офіційно одружена, і виховує маленьку дочку, за нею в соціальних мережах і в житті все одно пильно стежать – сподіваються, що десь все-таки вона зможе проговоритися або зробити невірні руху, щоб розкрити справжній роман зі своїм колегою-артистом.

У своєму Інстаграм-мікроблозі Білоконь поділилася знімком з дочкою

Фанати в коментарях помітили, що вона дуже схожа на свою маму. Про це говорить і форма особи, і очі, і погляд, і навіть характерна горбинкою на носі.

Про те, коли з’являться діти в Андрія Данилка і чи з’являться вони в цілому, поки залишається гадати. Але чоловік хоче сім’ю – про це він неодноразово розповідав в інтерв’ю.

Тоді артист зауважив, що це для нього “непроста історія”. Залишається сподіватися, що чоловік зможе остаточно розібратися в собі і своїх планах.

Трохи більше року тому стало відомо, що він і зовсім невиліковно хворий.

Однак він приховує свій діагноз.

Публіка не раз передбачала, що він вигадав його собі, щоб підняти впали рейтинги.

Історія Вєрки Сердючки: біографія Андрія Данилка, шлях до слави, хвороба, роман зі сценічним мамою

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.