Суддя “МастерШеф ” Ектор Хіменес-Браво постав перед камерою в чому мати народила: ідеальне тіло

Ресторатор і суддя кулінарного шоу "МастерШеф " Ектор Хіменес-Браво дуже неоднозначною фотографією.

Улюбленець українців, ресторатор, незмінний суддя кулінарного шоу “МастерШеф ” Ектор Хіменес-Браво активно займається спортом і регулярно ходить в зал. Якщо ще кілька років тому шеф-кухар мав невеликий живіт, а зараз він може похвалитися сталевими м’язами. Ектор активно веде свої соціальні мережі і частенько ділиться з шанувальниками відео, як проходять його тренування і звичайно ж демонструє результат своєї роботи в залі.

Ектор в спортзалі
Ектор в спортзалі

Цього разу Ектор Хіменес-Браво вразив своїх шанувальників занадто сміливим фото. Ресторатор опублікував знімок, на якому лежав у ліжку абсолютно без одягу. При цьому прикривши саму хвилюючу частину тіла ковдрою.

Скріншот останньої публікації Ектора
Скріншот останньої публікації Ектора

“Тут могла бути ваша реклама”, – жартівливо підписав фото Ектор.

Сміливе фото судді “Масте Шеф” викликало ажіотаж в Мережі, так як раніше подібних знімків чоловік ніколи не публікував. Велика кількість фоловерів з позитивом відреагувала на фото, але були і ті, які почали Ектора засуджувати. «Не очікувала такого від Ектора», «Перебір навіщо таке виставляти», «Сивина в бороду, біс у ребро!) Шикарна фігура.», «Красивий і цікавий чоловік, але самотній.», «Ектор, пустун», «Красиво звичайно , але скромність прикрашає », – пишуть люди.

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво відомий шеф-кухар колумбійського походження. Кулінар володіє декількома ресторанами в Україні та за її межами і також веде кілька кулінарних шоу на телебаченні.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.