Надя Дорофєєва та Володимир Дантес забралися в водоспад на Балі і віддаються приємним утіх

Співачка Надя Дорофєєва з чоловіком Володимиром Дантесом і друзями Мішею і Дашею Кацурінимі вже більше двох тижнів відпочивають на острові Балі.

Таке віддалене місце для відпочинку вони вибрали, щоб бути подалі від цивілізації і щоб було не так дорого, як на модних у наших знаменитостей курортах – Дубаї і Мальдівських островах.

Дві пари зняли одну віллу з басейном, в оточенні рисових полів. Крім того, вони відмовилися від ресторанної їжі і найчастіше готують собі самі. Але відпочинок виявився не таким приємним, як мріялося.

Надя Дорофєєва на Балі
Надя Дорофєєва на Балі

Купатися і засмагати на місцевих пляжах ризиковано, вони дуже забруднені і не відповідають жодним санітарним нормам. Продукти на Балі досить дорогі і за ними доводиться мало не щодня їздити на ринок, так як все дуже швидко псується. Крім того, на віллі виявилося дуже багато дрібних жалких мурах, а ночами дошкуляють комарі, які переносять малярію (щеплення обов’язкове для всіх туристів) і небезпечну лихоманку. А днями Надя виявила в спальні невелику змійку. Персонал негайно викликав службу вилову, так як це виявився дитинча місцевої кобри, отруйної з перших днів життя.

Дантес на Балі
Дантес на Балі

Зате на острові дуже красива тропічна природа, багато дивовижних птахів і приголомшливо красиві метелики, які часто залітають у будинок.

12 січня друзі вирушили до однієї з найбільш вражаючих визначних пам’яток острова – водоспаду Kanto Lampo. Висота його більше 30 метрів і являє собою кілька спадаючих через ущелину каскадів.

Надя і Дантес забралися в самий центр водоспаду, а їхні друзі зробили дуже гарні фото і відео.

Надя Дорофєєва та Дантес в водоспаді Кампо лампи на Балі
Надя Дорофєєва та Дантес в водоспаді Кампо лампи на Балі

Шанувальники зіркової пари засипали їх компліментами і словами захоплення.

 

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.