Леся Никитюк показала, як зробити свою фігуру стрункою всього за кілька секунд: “Живий фотошоп “

Популярна телеведуча Леся Никитюк насмішила Мережу своїм способом "схуднення".

Одна з найпопулярніших і затребуваних телеведучих Леся Никитюк часто радує шанувальників новими фото в Instagram. Там же Леся регулярно демонструє іскрометне почуття гумору, за яке її і полюбили мільйони глядачів.

Так, в новому пості телеведуча показала дуже особисте відео, де позувала в одній нижній білизні. Леся вирішила показати своїм шанувальникам, як можна зменшити свою талію на кілька сантиметрів за пару секунд, причому без фотошопу. А допомогла їй в цьому її подруга, яка ховалася за довгоногою красунею, і яку практично не було видно ззаду. Леся попросила подругу прибрати її зайві сантиметри шляхом натягування шкіри на спину руками.

Леся Никитюк показала, як зменшити талію за кілька секунд
Леся Никитюк показала, як зменшити талію за кілька секунд

Користувачі Мережі не змогли пройти повз веселого відео зірки і написали багато позитивних слів в коментарі. «Леся – вогонь, обожнюю)», «Живий фотошоп», «Можна маленького чоловічка з собою возити, чисто для талії», «Леся, це ж геніально», «Красуня, просто богиня», «Ох, Леся! Яка ти смішна, люблю тебе за це », – відреагували на відео фоловери.

Нагадаємо, вперше про Лесю Никитюк дізналися в 2009 році, коли вона разом зі своєю подругою прийшла на шоу «Розсміши коміка» і виграла максимальний приз 50 000 грн. Проста, але харизматична дівчина дуже сподобалася публіці через що Лесю почали запрошувати в різні гумористичні шоу, а потім довірили вести кілька топових розважальних проектів.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.