“Холостяк” Іраклі Макацарія показав, яким був в дитинстві і в юності: до популярності носив кучері

Головний герой шостого сезону шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія показав шанувальникам архівні дитячі фото. Грузинського красеня не впізнати.

Українській публіці Іраклі став відомий саме завдяки участі в реаліті, за підсумками якого він повинен був знайти своє кохання. Спочатку так все і було, проте після року стосунків Макацарія розлучився з переможницею проекту Оленою Лесик, причому ініціатором розриву була саме вона.

У соціальних мережах дівчина пояснила таке рішення відсутністю будь-якої ініціативи в їх відносинах з боку Іраклі. Пізніше мовчання перервав і він сам, висловивши незгоду з формулюванням Олени, проте, своєю версією подій холостяк ділитися не став.

Иракли Макацария и Алена Лесык
Іраклі Макацарія і Олена Лесик

Не буде перебільшенням сказати, що у Макацарії безліч прихильниць, а в інтерв’ю Анні Олицькій для YouTube-шоу “Без комплексов” він одного разу зізнався, що користується увагою жінок:

“Перебуваю в статусі людини без відносин і не бачу нічого ганебного, якщо зустрічаюся з однією, а через тиждень, наприклад, з іншою”.

Иракли Макацария
Іраклі Макацарія

Судячи з усього, Іраклі може похвалитися бурхливим особистим життям. Втім, його подробицями ділитися з публікою він не поспішає, зате нові фото в його Instagram з’являються регулярно.

На цей раз екс-холостяк поділився серією архівних знімків з дитинства і юності, зроблених в різні роки. Впізнати грузинського красеня на багатьох з них досить важко.

“Тепер ви знаєте про мене все. Бачите зміни?”, — підписав пост Макацарія.

Захоплені підписники, хоча в основному підписниці, тут же почали ділитися емоціями від побаченого в коментарях:

  • “Ви довели правдивість приказки про те, що чоловіки, як коньяк, з роками стають стриманішими, міцнішими і шляхетнішими”;
  • “Гени хороші”;
  • “З хлопчика виріс чоловік”;
  • “Року вас тільки прикрашають”;
  • “Від хлоп’ячої сором’язливості до чоловічої мудрості”.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.