Солодка парочка Горбунов і Осадча на пляжі в Дубаї так і липнуть одне до одного – добре, що діти не бачать

Відомий ведучий і шоумен Юрій Горбунов після напруженого періоду в "Танцях з зірками" і новорічних свят повіз кохану дружину Катю Осадчу на дорогий курорт.

Вибрала пара ведучих престижні Дубаї – там і пляжний відпочинок на висоті, і подивитися є що, і інші розваги знайти. Катя щодня публікує цікаві фото.

Вид з номера готелю, де зупинилися Осадча та Горбунов

Пара вибрала для себе насичену програму, про яку знімає цікаві відеоролики і постить їх в Сторіс.

Дубаї ввечері

Юрій Горбунов також робить цікаві знімки для свого мікроблогу, найчастіше на пляжі.

Катя Осадча на пляжі в західні годинник

Часто любить пофілософствувати. Своє фото і фото пальми, біля якої він загоряє, підписав такими міркуваннями.

Юрій Горбунов на пляжі
Пальма на пляжі, яка подобається Юрію Горбунову

А ось роздуми ведучого.

А сьогодні Юрій показав нове фото, де вони з Катериною мило обіймаються на тлі пляжу, моря і дубайських хмарочосів.

Катя Осадча и Юрій Горбунов

Підписчики зоряної пари в основному схвально ставляться до того, що вони показують відпочинок, який більшості українців не по кишені, та й виїхати з країни людям проблематично. Правда, знайшлися і такі, хто дорікнув Юрія та інших знаменитостей в тому, що вони перед Новим роком обіцяли відпочивати на українських курортах, а самі поїхали підтримувати зарубіжних туроператорів.

Багато з наших зірок так і зробили – новорічні канікули провели в Буковелі – Тіна Кароль з сином, Камалія з сім’єю, закохана пара Ксенія Мішина з Олександром Еллерт, Леся Никитюк та інші. Правда, їх там чекало повне розчарування – снігу не було, тільки ближче до Різдва можна було покататися на лижах і сноуборді.

Але більшість все-таки обрало теплі краї і гарячі пляжі. Найпопулярнішим напрямком стали Мальдівські острови, Дубаї і Єгипет. Що цікаво, найдоступнішу і дешеву Туреччину всі повністю ігнорували.