Перемогла рак Алла Мазур розповіла історію з дитинства, яка не залишить байдужим: “Я так плакала “

Після свят, напередодні Старого Нового року в профілі відомої української телеведучої Алли Мазур з'явився сентиментальний пост.

На своїй сторінці в Інстаграме Алла виставила ностальгічний знімок, де вона зовсім маленька і в костюмі Снігуроньки. Ця чорно-біла фотографія була зроблена ще в дитинстві ведучої «ТСН», коли вона з батьками готувалася до ранок в школі. Алла щиро посміхається і позує на тлі ошатною ялинки.

Алла Мазур в дитинстві
Алла Мазур в дитинстві

Ця знахідка дуже зворушила Мазур, і вона підписала виставлене фото декількома абзацами тексту зі спогадами. У той час вона тільки закінчувала другий або третій клас, готувалася розповісти віршик перед всією паралеллю, але завадити виступу могло відсутність костюма. Алла тоді так засмутилася і дуже плакала, що її мама не змогла закрити очі на печаль дочки і села шити костюм самостійно. Зрештою, жінка провела безсонну ніч за швейною машинкою, але заповітний костюм у дівчинки таки був. Згодом він опинився навіть найкрасивішим в класі. Тоді дівчинка знову плакала, тільки вже від щастя.

 "Пост

 ""

 "" ""
Історія здалася дуже милою всім підписчикам телеведучої – сама жінка знову захопилася самовідданістю матерів і їх безмежною любов’ю до дітей. Адже це ж треба пожертвувати сном і вкласти стільки сил в наряд на один день! Тоді її мама створила образ Снігуроньки всього лише з простирадла і ялинкового дощику. Але золоті руки і любляче серце зуміли створити диво.

Передплатників провідною дуже розчулила ця історія і багато стали згадувати своїх мам і їх старання.

 "" "" ""

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.