Христина Асмус вразила схожістю з рідною сестрою: Гарік Харламов одружився не на тій

Відома російська актриса Христина Асмус поділилася спільним фото з рідною сестрою і вразила шанувальників їх неймовірною схожістю.

Героїня нашої сьогоднішньої статті — не єдина дитина в сім’ї. У неї є три сестри — старші Катерина і Ольга, а також молодша Карина. Саме її знаменитість і показала своїм підписникам в Instagram. Варто відзначити, що Асмус є активним користувачем соціальних мереж, де на неї підписані вже 4 мільйони людей.

Крістіна Асмус
Христина Асмус

Новий сімейний знімок родичок був зроблений на святі на честь дня народження дочки артистки Насті від колишнього чоловіка Гаріка Харламова. Подружжя оголосило про розлучення влітку 2020-го, а офіційно оформили його восени, причому їм вдалося це зробити без жодних публічних скандалів. Також пара змогла зберегти теплі дружні стосунки.

Асмус і Харламов офіційно в розлученні
Асмус і Харламов з донькою

Повернемося до фото. Карина, як і Христина, від природи блондинка, хоча нещодавно зірка “Інтернів” перефарбувалася в брюнетку, через це сестру можна легко прийняти за актрису.

“Ми з сестрою дійсно дуже схожі і завжди були. Нас часто називали близнюками, хоча я старше Карини на 3 роки. Але ось я пофарбувалася і мені цікаво — схожість до сих пір дуже сильна чи вже не так?”, — запитує героїня статті у фанатів.

Коментатори тут же почали ділитися своєю думкою з цього приводу — хтось навіть зазначив, що Карина запросто може бути дублеркою Христини:

  • “Тепер вона — популярна актриса, а ви — симпатична дівчина”;
  • “Одне обличчя”;
  • “Схожі, але не на стільки, щоб переплутати”;
  • “Я взагалі не відрізнив”;
  • “Так ви реально близнюки!”.
Комментарии под фото Кристины Асмус
Коментарі під фото Христини Асмус

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.