Настя Каменських в малиновому купальнику показала сніданок зірки на елітному курорті – українцям і не снилося

Шанувальники відомої української співачки Насті Каменських із задоволенням спостерігають в її Інстаграме, як зірка з чоловіком відпочиває на райських Мальдівах.

На острови пара полетіла перед самим локдауном і за тиждень вони вже встигли непогано засмагнути. Настя радує своїх фоловерів не тільки красивими пейзажами райських островів, а й знімками себе, красивої. А подивитися справді є на що – приголомшлива фігура красуні, та плюс – щодня новий купальник крутого бренду (всі фото дивіться по посиланню).

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

До колекції жовтого, чорного, білого, блакитного і леопардового купальних костюмів, Настя також продемонструвала пляжний наряд яскраво-малинового кольору. Але цього разу вона зробила не на пляжі, а в басейні їх розкішної вілли. Туди, на плаваючому підносі їй подали сніданок.

Настя Каменських на Мальдівах
Настя Каменських на Мальдівах

Свої фото знаменитість підписала просто:

Breakfast in paradise 🌴🌺

Це перекладається як “Сніданок у раю”. З нею можна повністю погодитися. На таці видно тости і круасани, нарізку тропічних фруктів, свіжий сік, каву і щось на блюді під кришкою. А ще – великий букет квітів яскравих кольорів.

Настя Каменських під час сніданку
Настя Каменських під час сніданку

Підписчики зірки по-різному поставилися до фотогалереї Насті сніданку в раю. Одні як завжди, порадувались і навіть по-доброму позаздрили красуні.

 ""

А інші помітили, що у Насті з фантазією труднощі – одні й ті ж ракурси, пози і випинання багатства.

 ""

Але Настя вже давно не звертає увагу на випади недоброзичливців, а просто насолоджується життям. Вона такі можливості заробила своїм талантом, працьовитістю і завзятістю, а не користується чужими грошима.

Шикарна Настя Каменських
Шикарна Настя Каменських

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.