Моложава Оксана Марченко намагається затьмарити невістку: обтягнула форми білою сукнею і хвалиться красою

Дружина депутата Віктора Медведчука і телеведуча Оксана Марченко нещодавно обзавелася невісткою, з якої її регулярно порівнюють в мережі.

Героїня нашої сьогоднішньої статті знайома публіці як ведуча проектів “Х-Фактор” і “Україна має талант” на телеканалі СТБ. Ефірів була незліченна кількість і в кожному з них Оксана блищала в нарядах, один розкішніше іншого. Саме тому шанувальники прозвали Марченко іконою стилю, з чим важко сперечатися.

Кращі сукні телеведучої Оксани Марченко
Найкращі сукні телеведучої Оксани Марченко

Незважаючи на те що на блакитних екранах теледіва не з’являлася вже давно, в житті вона теж одягається з голочки, та й про макіяж з укладкою не забуває. Підтверджують це публікації знаменитості в Instagram.

Так, на новому фото Оксана позує на тлі новорічних ялинок в білосніжній сукні з широкими рукавами і красивою вишивкою. Приталений фасон акцентує увагу на стрункій фігурі зірки, а ще більшою жіночності її образу додають лаконічні прикраси і святкове зачіска.

Оксана Марченко показала, як з коханою кішечкою прибирала будинок до нового року
Оксана Марченко

У підписі до публікації Марченко поділилася міркуваннями щодо святкування Старого Нового року. Свої думки вона почала з того, що насправді неможливо зрозуміти, ні який зараз рік, ні який місяць, ні яка дата — потрібно просто прийняти той факт, що багато речей в нашому житті умовні:

“Різні народи святкують прихід нового року в різний час: хто навесні, хто восени… Я не знаю, коли точно настає новий рік і за яким календарем, але те, що Благодатний вогонь до сих пір сходить на святкування православного Великодня, що відзначається за юліанським календарем, може свідчити про те, що щось таємне стародавні єгиптяни знали…”.

Підписники вирішили не заглиблюватися в таку серйозну тему, але про компліменти для Оксани не забули. Хтось навіть висловив надію на те, що Марченко стане першою леді країни:

  • “Ви дуже гарна”;
  • “Чудово виглядаєте”;
  • “Ви розумна і красива! Я мрію, щоб у нас в Україні ви були першою леді!”;
  • “Образ справжньої новорічної феї”;
  • “Шикарна жінка”;
  • “Не перестаю захоплюватися вами”.

А ось у себе в Insta-stories телеведуча поділилася спільним фото з невісткою, яку багато хто вважає дуже схожою на Оксану. Судячи з усього, чоловіки дійсно вибирають в дружини дівчат, нагадуючих матір.

Скриншот из Инстаграм Оксаны Марченко
Скріншот з Інстаграм Оксани Марченко

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.