Віра Брежнєва не пустила Меладзе на острови, а затягла в гори: “Не розумію цієї істерії по Мальдівах “

Поки більшість зірок розлетілися по райським островам і жарким країнам, деякі резонно вирішили, що взимку треба насолоджуватися зимовими пейзажами.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе для зимового відпочинку вибрали один з гірськолижних курортів в Італії, куди вирушили 12 січня. На жаль, конкретної назви гір співачка не вказала. Зате поділилася з шанувальниками чудесним фото, де вона стоїть на тлі засніжених вершин і величезних ялин.

Віра Брежнєва в горах
Віра Брежнєва в горах

Артистка дуже вдало вписалася в пейзаж за всіма параметрами, в першу чергу, кольоровою гамою зимового одягу – сіро-синій пуховик, в’язана шапка-вушанка, чорний високий шарф і сині дзеркальні окуляри дуже гармонують з оточуючими відтінками білизни з відливом синього. На обличчі у Віри дійсно щаслива посмішка – Костянтин Меладзе зробив вдале фото.

Шанувальники знаменитості повністю її підтримали. Вони пишуть:

Гори – це розширення! Коли знаходишся в “обіймах” гір, стаєш схожим на них. Стійким, спокійним і здатним бачити те, що за горизонтом.

Приголомшливо гармонійно! ❤️✨❤️✨❤️

Я теж за гори. 😉 Не розумію цієї масової істерії по Мальдівах. В горах така сильна енергетика, таке повітря, така міць 👍🏻 а на Мальдівах тільки хіба що пляжі красиві.

Віра перед Новим роком випустила кліп на пісню “Сестра”, який за 2 місяці набрав майже 3.8 млн переглядів, і вибралася з чоловіком, щоб насолодитися один одним, набратися сил перед новими творчими роботами.

Заставка кліпу "Сестра"
Заставка кліпу “Сестра”

Обидві дочки Віри – Соня і Сара, зараз з США, відпочивають разом зі своїм батьком. Віра, як мудра жінка і мама, знайшла такий підхід, при якому дівчинки вільно спілкуються з обома батьками, а з вітчимом Костянтином Меладзе у них чудові стосунки.

Схожі статті

Якщо раптом прийшли гості, готую німецький салат із картоплею та ковбасою. Ніякого майонезу!

Смачний та поживний салат із картоплею — відмінний варіант для щоденного меню чи святкової вечері. Як приготувати цю смакоту крок за кроком — читайте в нашому матеріалі.

Три сестри: Лілія Ребрик розповіла, як новонароджена донька Адель почувається в оточенні рідних

"Якщо ви думаєте, що з третьою дитиною ви все знаєте, то ви помиляєтесь",- стверджує Лілія Ребрик та запевняє, що все у них в сім'ї зараз по-новому, як вперше.

Підливку з м’ясом готую за рецептом з радянської їдальні: міняю гарнір і щоразу нова вечеря за 10 хвилин

Кожен знає – будь-який, навіть найпростіший гарнір, буде набагато смачнішим, якщо його доповнити апетитною й соковитою підливкою. Ділимось рецептом такої вдалої смакоти.