Тіна Кароль вперше за довгий час показала єдиного сина від Євгена Огіра: копія покійного тата

На своїй сторінці в Інстаграм Тіна Кароль вперше за довгий час показала фанатам дорослого сина від покійного чоловіка.

Особисте життя Тіни Кароль завжди на слуху у шанувальників, адже вона є однією з найпопулярніших і обговорюваних українських співачок. Своє щастя артистка знайшла в шлюбі з продюсером Євгеном Огіром. Незабаром після весілля в 2008 році вона народила первістка Веніаміна, однак сімейній ідилії завадила важка хвороба чоловіка зірки.

Євгену діагностували рак шлунка, з яким вони довго і наполегливо боролися в кращих онкоцентрах. Як би лікарі не намагалися, у 2013-му недуга забрала його життя і Тіна залишилася одна на руках з маленьким сином.

Тіна Кароль з маленьким сином і чоловіком
Тіна Кароль з маленьким сином і чоловіком

Справитися з втратою їй допомогла творчість, в яку вона з головою поринула після смерті коханого чоловіка. З Веніаміном знаменита мама бачиться тільки на канікулах, оскільки він живе і вчиться в Великобританії в українській родині. Там хлопчик ходить до місцевої школи і вже зараз навіть на рідній мові розмовляє з легким акцентом.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль з сином Веніаміном

Варто зазначити, що коли Кароль вирішила відправити дитину на навчання в Лондон, її батьки були категорично проти переїзду онука до Британії. Але артистка все одно вчинила так, як вважала за потрібне і в результаті залишилася задоволена — Веніамін відмінно освоївся в англомовному колективі. Зв’язок один з одним вони підтримують по телефону.

В Інстаграмі Тіна Кароль найчастіше публікує кадри з професійних зйомок, але іноді там також з’являються теплі сімейні фото. На цей раз зірка показала підписникам домашній вечір з сином та їх улюбленим котом перед телевізором. Навіть поза сценою вона виглядає чудово.

Скриншот из Инстаграм Тины Кароль
Скріншот з Інстаграм Тіни Кароль
Домашний питомец Тины Кароль
Домашній улюбленець Тіни Кароль

До речі, вже йде восьмий рік, як Тіна самотня, але їй раз у раз приписують роман з молдавським співаком Даном Баланом. Детальніше про це у відео:

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.