Красуня-дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко захопила квітучим виглядом: “Око не відірвати “

Українська телеведуча Олександра Кучеренко змусила шанувальників захоплюватися своєю красою, опублікувавши нове фото в своєму Інстаграмі.

Не дарма телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова та володарку титулу «Міс Україна 2016» Олександру Кучеренко називають найкрасивішою парою в усьому українському шоу-бізнесі. Дівчина знову підтвердила це звання, опублікувавши нове фото з своїх соціальних мережах.

На знімку Саша позує на вулиці, де як раз йде сніг. Кучеренко постала в теплій картатій спідниці, чорному светрі і блакитному кожушці. Волосся красуня зачісала в легкі локони і зробила повсякденний макіяж з акцентом на губи.

“Сьогодні нарешті відчуваю, що прийшов Новий рік, – пішов сніг і почалися зйомки моїх телепроектів. А ви вже повернутися до справ чи ще святкуєте?)) “, – підписала знімок Олександра.

Шанувальники не змогли пройти повз фото і засипали дружину Дмитра Комарова компліментами в коментарях. «Красуня», «Шикарна”, “Саша красуня”, “Яка ти милашка, очей не відірвати”, – пишуть користувачі Мережі.

Нагадаємо, 22-річна українська модель і телеведуча Олександра Кучеренко за останні пару років встигла закохати в себе тисячі шанувальників. Дівчина стала знаменитою завдяки своєму шлюбу з ведучим шоу “Світ навиворіт” Дмитром Комаровим.

Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров
Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров

Однак зараз Олександра не просто модель і власниця титулу “Міс Україна 2016”, дівчина будує кар’єру на телебаченні. Дружина Комарова стала ведучою телепередачі «Зоряний спорт» на телеканалі ICTV і веде одну з рубрик в в передачі «Ранок у великому місті».

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.