Пампушка Настя і худий неголений Потап: як виглядав дует “Потап і Настя ” на початку кар’єри (архівні фото)

Дует "Потап і Настя" яскраво спалахнув в 2006 році, але за минулі 14 років артисти сильно змінилися. А якими були Потап і Настя в молодості? Подивіться ці фото.

Зараз зоряну пару Потапа і Насті Каменських знають як одних з найбільш успішних сольних артистів української естради – але шанувальники пам’ятають, що вони колись виступали разом. Їх колектив з’явився в 2006 році і проіснував понад 10 років, поки в 2017 виконавці не вирішили зайнятися сольними кар’єрами. Варто було шанувальникам засмутитися цієї новини – як раптом знаменитості оголосили про весілля, що означало – випуск спільних пісень час від часу і далі буде.

Потап і Настя в 2020 році

Нинішній виток їхньої кар’єри асоціюється з такими проектами: співачка займається створенням сольних альбомом під псевдонімом NK, а репер не тільки виступає з групою Mozgi, а й продюсує молоде покоління артистів. Вони виглядають на всі 100 – зараз зірки підтягнуті, стильні і сучасні; і Настя, і Потап істотно попрацювали над своїм іміджем з моменту першого виходу на сцену, коли в моді були зовсім інші амплуа.

Потап і Настя Зараз

Так що якщо зараз Каменських можна назвати втіленням жіночності і характерності одночасно, а Потапа – харизматичним «бандитом», буде цікаво згадати, як вони виглядали раніше.

Перші роки успіху Потапа і Насті

Ще в середині нульових, коли фан-база дуету тільки формувалася, виконавцям доводилося працювати набагато більше – постійні концерти і виступи ставали запорукою виживання в умовах жорсткої конкуренції. Такий темп життя похитнув здоров’я Потапа і негативно позначився на фігурі Насті.

Потап і Настя в 2006 році

Всього за пару років вона набрала пару десятків кіло, і ближче до 2010 вже важила більше 80 кілограмів – якби не робота над талією, то її складно було б назвати навіть «пишної».

Так вони виглядали в 2009 році
2010 рік
Настя різко поправилася

Зайва вага була і у Потапа, а ще його імідж псували дивні експерименти із зовнішністю.

Потап фарбував волосся і бороду

Але потім, судячи з усього, стилісти і колеги дали їм кілька професійний порад – репер перестав фарбувати то голову, то бороду в яскраві відтінки, а Настя завела блог про схуднення. За час своєї спеціальної дієти, заснованої на дробовому харчуванні, їй вдалося скинути 20 кілограм – на основі нового ваги вона вже почала формувати витончені вигини фігури, завдяки яким її часто називають «с**с-символом вітчизняної естради».

Схуднення Насті Каменських

Тепер про своє минуле вигляді зірки згадують зі сміхом, радіючи, що «така ганьба» залишився вже позаду.

Такі метаморфози від 2006 до 2021 року