Оля Полякова, Настя Каменських, Надя Дорофєєва та 7 інших українських зірок в купальниках: все на виду

Зірки української естради, крім своїх вокальних здібностей, часто пропонують своїм шанувальникам знімки, де вони позують перед камерою в відкритих купальниках.

Скинувши свої сценічні костюми, вони сміливо демонструють своє тіло.

Сторінки Instagram рясніють фотографіями їх відпочинку в теплих країнах і заміських будинках.

Пропонуємо вам підбірку найсміливіших образів зірок української естради, яка допоможе вам впоратися з поганим настроєм або з похмурою зимовою погодою за вікном.

Оля Полякова

Оля Полякова, фото 2
Оля Полякова
Оля Полякова на мальдівському пляжі
Оля Полякова на мальдівському пляжі

“Суперблондинка ” української естради Оля Полякова по праву вважається однією з найсексуальніших українських знаменитостей.

Володарка яскравої зовнішності, на якій Полякова акцентує свій образ, часто ділиться своїми гарячими і дуже соковитими фото в Instagram.

Настя Каменських

Настя Каменських під час сніданку
Настя Каменських під час сніданку
Настя Каменських на Мальдівах
Настя Каменських на Мальдівах
Шикарна Настя Каменських
Шикарна Настя Каменських

Настя Каменських відноситься до знаменитостей, не соромтеся з’явитися перед камерою в чому мати народила. Вона часто викладає в соцмережах знімки, що демонструють її привабливість.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва з Дантесом на Балі
Надя Дорофєєва з Дантесом на Балі
Надя Дорофєєва відпочинку
Надя Дорофєєва відпочинку

Популярна співачка, учасниця гурту “ЧАС І СКЛО ” Надя Дорофєєва працює над своїми формами навіть під час відпочинку і сміливо показує результати своїх занять спортом.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Популярна співачка, телеведуча і актриса Тіна Кароль має не тільки яскравим запам’ятовується голосом, але має вельми привабливою зовнішністю.

Вона не раз позувала для глянцевих журналів в білизні і боді.

Віра Брежнєва

30-річна Віра Брежнєва вважає, що зберегти ідеальну фігуру їй допомагають заняття спортом і правильне харчування. Вона впевнена, що знаходиться в прекрасній формі і сміливо демонструє своє тіло.

Леся Никитюк

Леся Никитюк показала, як зменшити талію за кілька секунд
Леся Никитюк показала, як зменшити талію за кілька секунд

У гардеробі телеведучої Лесі Никитюк є безліч купальників на будь-який смак: бікіні, на шнурівці, зі стразами, в пайєтках і т.п. Вона вважається королевою купальників і з задоволенням в них позує.

Світлана Лобода

Світлана Лобода прощається з літом
Світлана Лобода

Колишня солістка “ВІА Гри ” Світлана Лобода, останнім часом живе і працює в Росії, дуже затребувана як на сцені, так і в соціальних мережах.

Гарячі фото артистки часто друкують на обкладинках чоловічих журналів.

Виглядає на них вона дійсно чудово.

Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко з сім'єю
Регіна Тодоренко з сім’єю

Чарівна телеведуча “Орла і решки ” теж не відстає від колег по сцені. В її колекції брендових купальників є як закриті моделі, так і роздільні.

Ані Лорак

Ані Лорак
Ані Лорак

Українська співачка Ані Лорак має не тільки унікальним голосом і неймовірним артистизмом, але і яскравою, привабливою зовнішністю.

Представники чоловічої статі не можуть відірвати очей від красуні і чекають нові гарячі фото на її сторінці в Instagram і на обкладинках глянцю.

MARUV

MARUV
MARUV

Епатажна і амбітна MARUV виступає в яскравому образі жінки-вамп.

Як бачите, українські зірки, впевнені в своїй бездоганності, із задоволенням виставляють найгарячіші і кращі фото, виділяючи причинні частини свого тіла.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.