Оля Полякова, Настя Каменських, Надя Дорофєєва та 7 інших українських зірок в купальниках: все на виду

Зірки української естради, крім своїх вокальних здібностей, часто пропонують своїм шанувальникам знімки, де вони позують перед камерою в відкритих купальниках.

Скинувши свої сценічні костюми, вони сміливо демонструють своє тіло.

Сторінки Instagram рясніють фотографіями їх відпочинку в теплих країнах і заміських будинках.

Пропонуємо вам підбірку найсміливіших образів зірок української естради, яка допоможе вам впоратися з поганим настроєм або з похмурою зимовою погодою за вікном.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова на мальдівському пляжі

“Суперблондинка ” української естради Оля Полякова по праву вважається однією з найсексуальніших українських знаменитостей.

Володарка яскравої зовнішності, на якій Полякова акцентує свій образ, часто ділиться своїми гарячими і дуже соковитими фото в Instagram.

Настя Каменських

Настя Каменських під час сніданку
Настя Каменських на Мальдівах
Шикарна Настя Каменських

Настя Каменських відноситься до знаменитостей, не соромтеся з’явитися перед камерою в чому мати народила. Вона часто викладає в соцмережах знімки, що демонструють її привабливість.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва з Дантесом на Балі
Надя Дорофєєва відпочинку

Популярна співачка, учасниця гурту “ЧАС І СКЛО ” Надя Дорофєєва працює над своїми формами навіть під час відпочинку і сміливо показує результати своїх занять спортом.

Тіна Кароль

Тіна Кароль

Популярна співачка, телеведуча і актриса Тіна Кароль має не тільки яскравим запам’ятовується голосом, але має вельми привабливою зовнішністю.

Вона не раз позувала для глянцевих журналів в білизні і боді.

Віра Брежнєва

30-річна Віра Брежнєва вважає, що зберегти ідеальну фігуру їй допомагають заняття спортом і правильне харчування. Вона впевнена, що знаходиться в прекрасній формі і сміливо демонструє своє тіло.

Леся Никитюк

Леся Никитюк показала, як зменшити талію за кілька секунд

У гардеробі телеведучої Лесі Никитюк є безліч купальників на будь-який смак: бікіні, на шнурівці, зі стразами, в пайєтках і т.п. Вона вважається королевою купальників і з задоволенням в них позує.

Світлана Лобода

Світлана Лобода

Колишня солістка “ВІА Гри ” Світлана Лобода, останнім часом живе і працює в Росії, дуже затребувана як на сцені, так і в соціальних мережах.

Гарячі фото артистки часто друкують на обкладинках чоловічих журналів.

Виглядає на них вона дійсно чудово.

Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко з сім’єю

Чарівна телеведуча “Орла і решки ” теж не відстає від колег по сцені. В її колекції брендових купальників є як закриті моделі, так і роздільні.

Ані Лорак

Ані Лорак

Українська співачка Ані Лорак має не тільки унікальним голосом і неймовірним артистизмом, але і яскравою, привабливою зовнішністю.

Представники чоловічої статі не можуть відірвати очей від красуні і чекають нові гарячі фото на її сторінці в Instagram і на обкладинках глянцю.

MARUV

MARUV

Епатажна і амбітна MARUV виступає в яскравому образі жінки-вамп.

Як бачите, українські зірки, впевнені в своїй бездоганності, із задоволенням виставляють найгарячіші і кращі фото, виділяючи причинні частини свого тіла.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.