Оля Полякова похвалилася шикарними формами в крихітному бікіні: шанувальники в захваті

Оля Полякова не перестає радувати шанувальників новими фотографіями з відпочинку на Мальдівських островах.

У розпал пандемії і зимового локдауна, поки прості українці змушені сидіти вдома, співачка Оля Полякова вирішила полетіти з країни в теплі краї. Артистка разом з дочками вирушили на справжній райський острів – Мальдіви. Звідти Полякова, як активний користувач соціальних мереж, регулярно публікує фото і відео.

Оля Полякова хвалиться відпочинком на Мальдівах

Так, артистка вже встигла похвалитися розмаїттям своїх купальників. Шанувальники за кілька днів перебування Полякової на Мальдівах встигли розглянути, як мінімум 4 різних купальних костюмів.

Купальники Олі Полякової
Купальники Олі Полякової

Фанати завжди захоплюються фізичною формою артистки. Не дивлячись на те, що у Полякової двоє дітей, на її фігуру це ніяк не вплинуло. Довгі стрункі ноги, тонка талія, підтягнутий прес – про таких формах, як у артистки, мріють мільйони дівчат.

Нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз Оля Полякова опублікувала черговий фото, продемонструвавши новий купальник. На знімку артистка позувала в жовтому квітчастому купальнику і капелюсі. Полякова опустилася на коліна прямо в пісок, підняла руки вгору і злегка відкрила рот.

Оля Полякова розбурхала Мережу новим знімком

Варто відзначити, що фото вийшло дуже ефектним і напевно розбурхало фантазію чоловічої частини аудиторії.

Цікаво, що Оля Полякова прикладає багато зусиль для того, щоб її тіло виглядало так добре. Навіть перебуваючи на відпочинку, співачка регулярно тренується.