Саша Кучеренко в шикарній сукні з глибоким декольте захопила витонченою фігурою: Дмитро Комаров задоволений

Відома телеведуча і дружина мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко зачарувала Мережу яскравим образом.

Дмитра Комарова та Олександру Кучеренко називають найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу. Це й не дивно, адже Олександра володіє титулом «Міс Україна 2016», а Дмитра довгий час називали завидним холостяком України. Цікаво, що вони одружилася таємно і тільки після весілля публіка дізналася, що довгий час пара приховувала романтичний зв’язок.

Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров
Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров

Зараз Олександра не просто модель і власниця титулу “Міс Україна 2016”, дівчина будує кар’єру на телебаченні. Дружина Комарова стала ведучою телепередачі «Зоряний спорт» на телеканалі ICTV і регулярно радує телеглядачів неймовірними образами.

Так, нещодавно Олександра Кучеренко опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз фото, зроблене під час зйомок програми “Зоряний спорт”. Красуня для першого у 2021 році ефіру вибрала облягаюче оксамитове плаття темно-синього кольору. Родзинкою наряду є дуже відкрита зона декольте, яка відмінно підкреслює красу телеведучої. Образ Кучеренко доповнила бежевими туфлями-човниками і стриманим макіяжем і розпущеним волоссям з легкими локонами.

Олександра Кучеренко похвалилася розкішним способом
Олександра Кучеренко похвалилася розкішним способом

Нагадаємо, нещодавно Олександру Кучеренко порівняли з голлівудською актрисою Анджеліною Джолі. Дівчина опублікувала фото, на якому постала в стильному осінньому образі. Саша наділу шкіряні штани, чорний гольф і модний рожевий піджак. Передплатники помітили, що в такому образі Кучеренко неймовірно схожа на Анжеліну Джолі.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.